Doors lambo do MX-3 jak to widzicie?
Strona 1 z 1
Witam mam od niedawna madziunie moja fakt ze w oplakanym stanie ale zaczynam ja reanimowac a teraz sedno chce zarzucic zawiaski lambo do mx3 mojej tylko niewiem gdzie mozna dostac i jak sie bedzie prezentowac (doors lambo unoszone i otwierane normalnie )ma ktos jakies namiary zeby pomoc mi niedlugo zdjecia wrzuce pokazac teraz i po remoncie
-
Wariat1985
Musiałem napisac bo widze twój zapał który szybko zgaśnie, labo to cudowna sprawa i za razem piękna ale koszt okolo 6 tys zł, u nas raczej nie kupisz do mx3 trzeba importowac u nas widzialem do mx5 jeżeli masz mazde w oplakanym stanie to ciekawe jak tam silnik hehe do tego konieczne jest inwestycja w kozackie alu felgi, oraz gleba, jak wyobrażasz sobie auto z lambo door i zwykłe stalowe felgi czy oryginalne mazdowskie masakra
Powiem tyle że nie ma co wkładać konkretnych pieniędzy w auta z tych lat bo to nie mustangi ze im starsze tym cena wieksza a teraz ceny aut ida w dół i lepiej odłożyć i kupic cos powyżej 2002roku
Powiem tyle że nie ma co wkładać konkretnych pieniędzy w auta z tych lat bo to nie mustangi ze im starsze tym cena wieksza a teraz ceny aut ida w dół i lepiej odłożyć i kupic cos powyżej 2002roku
- Od: 19 cze 2011, 15:12
Strona 1 z 1