usa vs europa – uszczelka drzwi
Strona 1 z 1
Chodzi o nieszczesna uszczelke drzwi....Mam amerykanska wersje mx-3 i uszczelka lewych drzwi jakby troche sparciala
Pytanie brzmi czy kupujac takowa uszczelke przez neta musze zwrocic uwage na fakt jakis roznic nadwoziowych pomiedzy wersja usa i europejska?czy moze nie ma zadnych i mozna kupowac bez wnikania w wersje....
Ostatnio edytowano 11 cze 2005, 21:27 przez pintez, łącznie edytowano 1 raz
SHAOLINMASTER
- Od: 14 lut 2005, 23:03
- Auto: mx-3
Nie ma roznicy.
pintez napisał(a):koszt.....275 zeta
No to ładna sumka! Ja się nad tym jeszcze nie zastanawiałem ale chyba będę musiał zacząć się rozglądać albo zbierać kasę a przydały by się dwie czyli jedyne 550pln za kawałeczek gumy
To mnie teraz kolega tą ceną zasmucił
- Od: 22 kwi 2005, 10:15
- Auto: 6 kombi 2.0 diesel 2004r
wiem, ze nie moj "rewir", ale popraw temat zgodnie z regulaminem 
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Strona 1 z 1