Witam!!
Orientuje sie ktos ktorymi kablami jest zasilana pompa paliwa??(kolory albo jakis schemat)

Kable od pompy paliwa..

Strona 1 z 1

jak chcesz kolory to zdejmij kanape a wszystko będzie na wieżchu co do schematu niestety niepomoge pozdrawiam

- Od: 18 lip 2007, 16:07
- Auto: 323f 2.0 DITD BJ
Tak zrobilem  Tylko co mi po kolorach skoro nie wiem ktory za co odpowiada??
  Tylko co mi po kolorach skoro nie wiem ktory za co odpowiada??  Ale juz zmierzylem
  Ale juz zmierzylem  

W mojej czarno – czerwony kabel w kostce pod kanapa odpowiada za pompe, a bialo – czarny w bialej kostce w stacyjce to +12 po przekreceniu..jakby ktos chcial pomoc w montazu odciecia pompy w MX3 to sluze na forum albo mozna przyjechac do Chorzowa 

W mojej czarno – czerwony kabel w kostce pod kanapa odpowiada za pompe, a bialo – czarny w bialej kostce w stacyjce to +12 po przekreceniu..jakby ktos chcial pomoc w montazu odciecia pompy w MX3 to sluze na forum albo mozna przyjechac do Chorzowa

Ajajajajajajaj.. Co ludzie co za kraj..

- Od: 10 mar 2007, 01:38
- Auto: Mitsubishi Galant EA Kombi 2.5 V6 manual Daimos Ltd :D
odcięcie lepiej załozyć na zasilaniu cewki przekaźnika sterującego  pompą – tam jest minimalny prąd. Jak montujesz bezpośrednio na zasialniu pompy to musisz dodać przekaźnik bo Twoj odcinający włącznik się spali.

Strona 1 z 1