radio w mx-3 z 93 roku
Strona 1 z 1
witam jestem nowym forumowiczem oraz szczęśliwym nabywcą mazdy mx-3 1.8 V6 czy moze mi ktoś napisać jak zamontować w niej radio zakupiłem przejściówkę, ela niestety po zdięciu radia okazało się że jest zła ponieważ z mazdy wysaje jedna kostka a w przejściówce sa 2 prosze o pomoc bo niechca wymienić przejściówki;/
-
Gość
Przenoszę do car audio
Napisz jeszcze jakie radio chcesz zamontować i najlepiej wrzuć zdjęcie tej kostki którą masz w maździe.
Moja rada – utnij to co masz, utnij i przylutuj końcówki ISO w miejsce tego – nie będziesz miał nigdy więcej problemów przy zmianie radia.
Napisz jeszcze jakie radio chcesz zamontować i najlepiej wrzuć zdjęcie tej kostki którą masz w maździe.
Moja rada – utnij to co masz, utnij i przylutuj końcówki ISO w miejsce tego – nie będziesz miał nigdy więcej problemów przy zmianie radia.
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
wojak22 napisał(a):witam jestem nowym forumowiczem oraz szczęśliwym nabywcą mazdy mx-3 1.8 V6 czy moze mi ktoś napisać jak zamontować w niej radio zakupiłem przejściówkę, ela niestety po zdięciu radia okazało się że jest zła ponieważ z mazdy wysaje jedna kostka a w przejściówce sa 2 prosze o pomoc bo niechca wymienić przejściówki;/
Z Mazdy wystają 2 kostki (co prawda ta druga jest tylko do tylnych głośników). Wsadź głębiej rekę, pogrzeb, moze wyciągniesz tą drugą.
Chyba ze ktos zmienił kostkę, najlepiej wrzuc jakieś fotki.
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
...a moja rada brzmi nie tnij nigdy oryginalnych kabli i kostek
to oszczedzi kiedyś kłopotów!
NaturalSound -instalacje Car Audio
- Od: 25 paź 2006, 11:56
- Auto: SoundCombi
Strona 1 z 1