Witam,
Brakuje mi gumy wokół reflektora, tej pomiędzy reflektorem a nadkolem. Ma ona kształt takiego księżyca... Głupio kupowac reflektor dla gumy, a przez to, że mam angielski to pewnie i tak by nie pasowała sama guma.
Czym to więc zastąpić? Gdzie kupić uszczelkę, gumę, która będzie miała kształt takiego zaciśniętego U (zacisnę ją na zderzaku)? Do kogo się udać? Szklarz?
Guma wokół reflektora
Strona 1 z 1
ta guma jest nie dokońca gumowa, bo jest połączona z plastikiem, który jest z kolei przykręcony na 2 śruby do reflektora pod maską – najlepiej będzie jak powysyłasz maile do ludzi z allegro, którzy mają rozbitki na części – pytanie czy komuś będzie się chciało wysyłać paczkę za 10 zł, bo więcej to nie jest warte...
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
Mi się wydaje że w angliku będziesz miał tylko szkło i ewentualnie wnętrze lampy inne... więc powinno pasowąć.Może obczaj w jakiejś innej mx ale europejskiej jak to wygląda,bo takie gdybanie "chyba nie będzię pasowało" to nic nie pomoże ;] pozdro 

- Od: 1 gru 2006, 13:03
- Auto: Była 323 BG
Była Mazda 6 TS2 GG 2.0 LF 147 qni
była Mazda6 Tamura 2007 GG 2.0 LF
Moja Trójeczka BK LF
Strona 1 z 1