Jesli ktos sie juz tym zajmowal prosze o wiecej info, te ktore ja posiadam to tylko suche poradniki howto ale co i jak ' w zyciu codziennym' to ni kszty ... pozdro600
MX-3 & Civic projector headlights
Strona 1 z 1
Witam, czy ktos z forumowiczow probowal instalowac w mxie lampy od hondy civic? na pewno kazdy wie o czym mowie.... jesli tak podzielcie sie swoimi doswiadczeniami zwiazanymi z ta modyfikacja. Z tego co sie orientuje sa dwa sposoby na ta modyfikacje, mianowicie, szlifiera w reke i jedziesz 'troche z fury' tak aby projector po prostu tam wszedl
albo rozbierasz na czesci obie lampy, z hondy i mazdy, nastepnie przekladasz 'flaki' z civic projectora do lampy mazdy, docinasz klosz z civic projectora tak aby oslonil lampe, silikonujesz, wkladasz, a efekcior o wiele lepszy niz od tego pierwszego, moim zdaniem. (fotki widzialem na necie jak kolo z USA dokonal tego;] )
Jesli ktos sie juz tym zajmowal prosze o wiecej info, te ktore ja posiadam to tylko suche poradniki howto ale co i jak ' w zyciu codziennym' to ni kszty ... pozdro600
-
r41lblast
ok, zamieszczam kilka fotek o co mi dokladnie chodzilo:
wyglada [tiiit] tez od tylca
ojaaaa ale lambo conv door zabija, wrr ....
a tak wygladaja lampy, tzn flaki :
a tutaj juz fitted in:

wyglada [tiiit] tez od tylca

ojaaaa ale lambo conv door zabija, wrr ....

a tak wygladaja lampy, tzn flaki :

a tutaj juz fitted in:

-
r41lblast
Cała przekładke masz opisaną w dziale Tuning... wystarczy poszukać
RX-7 FD3S Innocent Blue:
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
Puhcio napisał(a):Dokładnie – swego czasu zamieściłem kompletny tutorial
Dokładnie