mazda mx-3 electra
Strona 1 z 1
jako ze moja madzia postanowila zmierzyc sie z drzewem choc ja protestowalem mam teraz problem. Chodzi o to ze po uderzeniu bylo nawet ok. Zdazylem nia dojechac do garazu zanim wyciekl mi plyn chlodniczy. Na poczatku wygladalo jedynie na to ze trza postarac sie o nowy zderzak, klepnac lekko mache i pospawac zaczepy reflektorow i wymienic chlodnice. Ale nieoczekiwanym problemem stala sie elektryka. Otorz umarla... wszystko dzialalo... a teraz kuku... nie chodza mi wycieraczki, swiatla, centralny. Lustra szyby i daszek chodza bez problemu... I teraz moje pytanie wedlug Was wywalilo mi bezpieczniki czy jednak skopala sie elektra pozadnie. Drugie pytanie to takie czy mozliwe jest zeby wywalilo bezpieczniki po pewnym czasie od uderzenia np. pod wplywem jakiegos spiecia ? no i kwestia centralnego, bo do niego bezpieczniki maja malo do powiedzenia. Co wedlug Was moglo sie spieprzyc i co sprawdzic w pierwszej kolejnosci. Z gory dzieki za odpowiedz
Speed it's all I need
- Od: 29 gru 2005, 13:36
- Auto: mx3 1.6 DOHC wolne :(
przenosze do warsztatu.... p.s. bezpieczniki to podstawa, zanim wogole pomyslisz o pisaniu na forum zawsze je sprawdz 
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Strona 1 z 1