witam.
Jak rozebrac schowek w desce rozdzielczej?
Wykręciłem już te 2 śrubki co są przy "wejściu" do niego na górze, ogólnie już cały schowek złapany za drzwiczki mi lata ale coś trzyma z prawej strony.
mniej więcej tam gdzie ten cały plastik styka się z drzwiami. Ciągnąłem dosyc silnie ale bałem się uszkodzenia.
Tam znajduje się jakiś zaczep? a może trzeba ciągnąc w odpowiednia stronę, nagiąc, wcisnąc, przekręcic cos?
weźcie powiedzcie co mam zrobic??
Demontaż schowka | MX-3 po lifcie
Strona 1 z 1
w sumie robiłem to tyle razy że aż teraz nie pamiętam
hehe ściągnij te plastik co masz na boku jest wciskany, schowek jest na 2óch śrubkach przy zawiasach plus ma takie gumowe wystające odbijacze które są w prowadnicach nie rób nic na siłę popatrz jak coś nie idzie po próbuj to lekko wychodzi
i poraw temat bo nie wiadomo czy przed liftem czy po lifcie ja mam przed liftem
i poraw temat bo nie wiadomo czy przed liftem czy po lifcie ja mam przed liftem
Moja Mazda
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=137&t=99947
LINGERIE FOOTBALL LEAGUE FAN <33333333
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=137&t=99947
LINGERIE FOOTBALL LEAGUE FAN <33333333
- Od: 13 paź 2008, 18:29
- Auto: Mazda MX-3 K8 93r
ogólnie chodzi mi o to ze muszę zamontować tam poduszkę powietrzną i muszę wyjąć schowek żeby móc ją przykręcić. wystarczy mi odpowiednie dojście i będzie git. Nie muszę wyjmować całego schowka tylko uchylić go na tyle, żebym miał dostęp do wkręcenia śrub.
[tiiit] jest taka, że właśnie nie chce się tam z prawej mańki odczepić ten cały plastik i uniemożliwia mi "penetrację". Wydaje mi się że wykręcanie panela środkowego nic by mi nie pomogło bo cały plastik od strony konsoli środkowej lata jak ta lala, widać że ma luz ale ta prawa strona trzyma i właśnie prosi się żeby ją połamać
Lookne czy może faktycznie da się wyjąć tą całą część od strony drzwi.
[tiiit] jest taka, że właśnie nie chce się tam z prawej mańki odczepić ten cały plastik i uniemożliwia mi "penetrację". Wydaje mi się że wykręcanie panela środkowego nic by mi nie pomogło bo cały plastik od strony konsoli środkowej lata jak ta lala, widać że ma luz ale ta prawa strona trzyma i właśnie prosi się żeby ją połamać
Lookne czy może faktycznie da się wyjąć tą całą część od strony drzwi.
"Honda [...] tworzy tak wspaniale maszyny jak CRX, NSX czy... PRELUDE!" – Jeremy Clarkson
- Od: 11 sie 2009, 15:09
- Auto: Mazda MX-3 1.6 DOHC
Strona 1 z 1