Jesli to nie bedzie kłopotliwe to prosze o fotki drzwi z waszych mx-3, bo naprawde nie mam zielonych pojecia jak to zrobic
Montaż siłowników centralnego zamka
Strona 1 z 1
Witam, postanowiłem założyc centralny zamek w mojej Mazdzie, odlaczylem stara instalacje bo silownik w drzwiach pasazera byl uszkodzony i ja wyjalem. Załozylem natomiast zakupiony zestaw wraz z nowymi silownikami. Wszystko jest OK, działa tylko niewiem w ktorym miejscu na drzwiach zamontowac silowniki, poniewaz gdzie bym nie próbował to boczek niechce zaskoczyc na drzwiach, nie pasuje odstaje i to sporo.
Jesli to nie bedzie kłopotliwe to prosze o fotki drzwi z waszych mx-3, bo naprawde nie mam zielonych pojecia jak to zrobic
.
Ostatnio edytowano 18 mar 2009, 11:08 przez yahmz, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 29 gru 2007, 16:20
- Auto: MAZDA MX-3 1.8 V6 1993
najlepiej jak bys zamontowal silowniki w miejsce starych,
w srodku drzwi tuz pod zamkiem
w srodku drzwi tuz pod zamkiem
- Od: 2 lip 2008, 17:31
- Auto: maxda mx-3 1,6 16v
stary, jesli CI boczki nei chca wejsc to Ty to montujesz pomiedzy blacha a boczkiem !
A ma byc w srodku drzwi, pomiedzy blacha i blacha. tam gdzie wchodzi szyba....
sa wszystkie potrzebne otwory aby to przymocowac, jak miales stary silownik to czemu nowego nie wpiales w to samo miejsce...
pzodro

A ma byc w srodku drzwi, pomiedzy blacha i blacha. tam gdzie wchodzi szyba....
sa wszystkie potrzebne otwory aby to przymocowac, jak miales stary silownik to czemu nowego nie wpiales w to samo miejsce...
pzodro
Mateusz
- Od: 7 lut 2008, 15:18
- Auto: mazda mx-3 1.6 1993
yahmz popraw temat na zgodny z regulaminem... inaczej za 24 godziny kosz
- Od: 4 sty 2007, 17:31
Strona 1 z 1