Od jakiegoś czasu interesuje mnie HID H4 za okolo 200zl z allegro aby wmontowac w fabryczne klosze mx3
Pozdrawiam,
www.mazdaspeed.pl
adcool napisał(a):ktos juz probował jakie efekty ?
loockas napisał(a):chyba Jacol ma zenony w swojej mx-3
Jacol napisał(a):lampy xenonowe odbłyśnikowe (przykład laguna).
Jacol napisał(a):Miałem kilkadziesiąt kontroli drogowych, i NIGDY nie przyczepili się do świateł.
Jacol napisał(a):jak sie robi na odpier**** się, to wtedy można spotkać kolesia z kijem co zbije wam klosze usmiech
dplus napisał(a):e żebra rozpraszają, a na zagranicznych forach
Jacol napisał(a):loockas zenonami to mozna nazwac zaróweczki z tesco a'la hid. W tym przypadku xenon to xenon.
a tak na poważnie to loockas po prostu tak je nazwał;]
Lukano napisał(a):Właśnie też mam mieszane odczucia. Widziałem na forum u kogoś fotki to było masakrycznie właśnie. tez mx-3
dplus napisał(a):tzn twierdził, że żebra rozpraszają, a na zagranicznych forach nawet ktoś pisał, że polerował klosze aby nie było zniekształceń. teraz to już sam nie wiem.
loockas napisał(a):ale Ty się ostatnio poważny zrobiłeś oczko
adcool napisał(a):myslalem nad barwą 4300, a moglbys przy okazji cyknąć fotke w nocy jaki jest efekt zza szyby
Jacol napisał(a): Mam zestaw bixenonowy, czyli zarówka jest w metalowej oprawie, która kieruje swiatlo idealnie tam gdzie ma byc, jak zarówka H4, zestawy xenonowe (nie bi) niestety nie mają takiego odbłysnika
Jacol napisał(a):ustawił światła
Jacol napisał(a):4300 to prawie zwykly halogen usmiech polecam 8000
Adolvo napisał(a):czy na pewno wiesz czym różnią się ksenony od bi-ksenonów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości