mariusz_sti napisał(a):arek 1979 napisał(a):znacznie wyższych pojazdów produkcji naszych zachodnich sąsiadów
<i><b>no nie wiem czy tak jest- one są wyższe ale to karoserią, a zawieszenie BA ma bardzo wysokie.
Tak wyglada Ba na ori zawiasie- strasznei wysoka</i></b>
dyskusja nad różnicą wysokości aut produkcji japońskiej do jakichkolwiek innych ( z pominięciem aut m. in.: ferrari, lamborghini ) nie ma sensu, wystarczy przejść się po pierwszym lepszym parkingu by to dostrzec, nie chcesz powiedzieć chyba, że jeżdzisz Swoją Madzią w teren

, jakiś tydzień temu miałem okazje spawać obejme wieszaka od tłumika przy prawym tylnym kole, bo moja Madzia jest [tiiit] k..wa wysoka...
Co ma wady ma też zalety, masz rację z tym, że Efka wygląda na znacznie niższą niż jest w realu, a co powiesz o takim pojeżdzie jak Mercedes???? a czy wsiadałeś kiedyś do Preludy???? Nie miej mi za złe, że uogólniam.
PS. Zastanówmy się zatem które autko będzie skuteczniejsze w zakrętach, te wyższe, czy może te niższe??? ja znam odpowiedz, to ma związek ze środkiem ciężkości, dlatego rozróżniamy auta na terenowe, sportowe i różne inne pośrednie, pozdrawiam
Umiejętność prawidłowej oceny przychodzi wraz z doświadczeniem. Niestety doświadczenie zdobywamy w wyniku niewłaściwej oceny.