Poduszka amortyzatora tył mazda 323f
Strona 1 z 1
Witam, mam do wymiany poduszkę amortyzatora z tyłu. Z tyły wszystko na dole jest ok amortyzatory działają jak powinny a strasznie tłucze na dziurach. I tutaj mam pytanie co do zakupu poduszki kupować z łożyskiem czy bez. W intercars powiedzieli mi dzisiaj 155 za poduszkę z łożyskiem i 115 bez łożyska. Na allegro można znaleźć od 68 + koszty wysyłki bez łożyska i za 109 + koszty wysyłki z łożyskiem. Co wybrać ?
- Od: 8 wrz 2013, 14:31
- Auto: Mazda 6 GH 2008 1.8 PB
Poduszka z łożyskiem na tył? Z tyłu masz oś skrętną czy z przodu? Pierwsze słyszę o takim wynalazku.
Okresl sie najpierw o co ci chodzi. Z tylu jest inna poducha niz z przodu i nie ma tam zadnego lozyska bo amortyzator sie nie kreci.
-
Przemek323c
Też mnie to zdziwiło właśnie dlatego zawitałem tutaj. Byłem w intercars zapytać się o dostępność poduszki i cenę. Powtarzałem kilka razy że chodzi mi o tył i właśnie o dziwo mieli na tył z łożyskami, chociaż można były też bez łożyska. To jak to w końcu jest ? Wymieniał ktoś poduszki z tyłu i może się wypowiedzieć ?
Przemek323c napisał(a):Z tylu jest inna poducha niz z przodu i nie ma tam zadnego lozyska bo amortyzator sie nie kreci.
-
Przemek323c
Poduszka już zmieniona było kilka dni spokoju ale niestety dalej ten sam problem. Amortyzatory idą do wymiany. I tu mam pytanie czy amortyzatory od wersji bez ABS różnią się tylko od wersji z ABS dziurą na mocowanie przewodu ABS ? Czy może czymś jeszcze. Znacie może jeszcze jakieś sklepy gdzie można dostać po dobrej cenie dobre amortyzatory do mazdy ?
Tylko tym sie rozna ze nie ma mocowania na kabel. Hmm w kazdym motoryzacyjnym mozesz kupic KYB Sachs
tylko cena nie kolega ale jak sie decydujesz to warto 
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
Strona 1 z 1