rubenss12 napisał(a):Tych pierwszych to nie pamiętam firmy drugie to firma Rubber wytrzymały miesiąc, jeśli chodzi o moją jazdę to naprawdę staram się omijać dziury bo szkoda mi zawieszenia które jest całe nowe. No ale widzisz człowiek wymienia stara się żeby to chodziło a części wytrzymują miesiąc, to jest jakaś porażka. Jeszcze jedno kupując zamienniki nigdy nie biorę najniższej półki, ale nie mam wpływu na to co jest w pudełku, które daje mim sprzedawca.
Dzięki za podpowiedź
ja rozumiem... ale podpowiem ci jedno... szanująca się firma zawsze ma jakieś numery na swoich produktach... te które handlują szmelcem często nie dają żadnych numerków ani znaków... jeśli nie ma nic zupełnie na nich to można podejrzewać że sklep w którym brałeś zrobil to co napisałem czyli kasował za markowe a wsadził to co najtańsze... tej firmy co podałeś nie znam wcale a pracuję przy częściach więc prawdopodobnie tzw małe rączki robiły i dlatego taka lipa z tym wyszła...
lepiej chłopaku zainwestować w coś lepszego i trochę droższego bo na tanich będziesz za robotę co chwile płacił... a za wymianę tuleji pewnie biorą od 50-80 zł za stronę... a słabo co miecha taką kasę płacić za to samo... kupuj, Lemfordera, TRW albo DELPHI i będzie latało.. sworznie ,końcówki i łączniki możesz brać RTSa bo są też dobre... ja u siebie mam i od około roku nic się nie dzieje... a doły tu u mnie takie że iść się miejscami nie da bo kopyta można polamać...