22vader napisał(a):może to gumki stabilizatora tylnego u mnie po wymianie tych gumek stukanie ustało
pozdrawiam
Dzisiaj kurier przywiózł mi te gumki z AZ Auto i jak dojadą łączniki to biorę się za wymianę
Też mi zaczęło tłuc z przodu i z tyłu
www.mazdaspeed.pl
22vader napisał(a):może to gumki stabilizatora tylnego u mnie po wymianie tych gumek stukanie ustało
pozdrawiam
gregor1 napisał(a):tak jedyne co mi pozostało to poduszki stbilizatora i tuleje wahaczy(których niestety sie nie wymienia samych, chyba że ktoś dobrał i skąd?)
U mnie jest to takie głuche dudnienie nawet na niewielkich nierównościach a jak to wyglądało u ciebie 22VADER
Pioteq25 napisał(a):22vader napisał(a):może to gumki stabilizatora tylnego u mnie po wymianie tych gumek stukanie ustało
pozdrawiam
Dzisiaj kurier przywiózł mi te gumki z AZ Auto i jak dojadą łączniki to biorę się za wymianęKoszt oryg. gumek 77,64zł za 2szt.
Też mi zaczęło tłuc z przodu i z tyłuŁączniki z przodu brałem od „unkel” z allegro i są b.dobre – na tył również od tego allegrowicza
michi napisał(a):U mnie przez dłuższy czas też coś stukało z tyłu : w końcu przyczyne podpowiedział mi pewien znajomy. A mianowicie okazało się że stukał zamek tylnej klapy. Rozwiązanie : kładziesz na zamku kawałek szmatki i zatrzaskujesz bagażnik. Sprawdź, może to?
Pozdrawiam
gregor1 napisał(a):Pioteq25 napisał(a):22vader napisał(a):może to gumki stabilizatora tylnego u mnie po wymianie tych gumek stukanie ustało
pozdrawiam
Dzisiaj kurier przywiózł mi te gumki z AZ Auto i jak dojadą łączniki to biorę się za wymianęKoszt oryg. gumek 77,64zł za 2szt.
Też mi zaczęło tłuc z przodu i z tyłuŁączniki z przodu brałem od „unkel” z allegro i są b.dobre – na tył również od tego allegrowicza
piszesz o gumach do wahaczy czy stabilizatora?W ted gum do BA po 94r niestety nie maja.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości