hellmi napisał(a):strzelić sprzęgłem
co tu masz dokladnie na mysli. Jak chcesz to zrobic? Dokladnie.
www.mazdaspeed.pl
hellmi napisał(a):strzelić sprzęgłem
luk323 napisał(a):co tu masz dokładnie na myśli. Jak chcesz to zrobić? Dokladnie.
Jaksa napisał(a):Redoo napisał:
Jaksa ja troszke nie tutaj ale nie bede pisał nowego posta!mnie własnie troszke dziwi moj luz na pedale jest dosc spory
Głowa pod pedały tam jest regulacja....Myślę ze załapiesz o co chodzi.... oczko
To jest jednoznaczne.luk323 napisał(a):podciagne w ten sposob sprzeglo czy tylko wyregulue pedal sprzegla
Jaksa napisał(a):luk323 napisał:
podciagne w ten sposob sprzeglo czy tylko wyregulue pedal sprzegla
To jest jednoznaczne.
no_fear napisał(a):hellmi, możemy sie ustawić gdzieś na mieścieto sobie porównasz czy Twoja eFka 1.5 przyśpiesza tak jak powinna
Majlo napisał(a):Ze mną się ustaw jak chcesz.![]()
Majlo napisał(a):A co do 1,5 to wcale nie jest taki słaby. Jeździłem autami z większą pojemnością a gorzej się zbierały. Nawet Laguna 1.8 została na światłach na alejach kiedyś
Kondzio napisał(a):WITAM!Mam od wczoraj podobny problem:Auto rusza normalnie,ale nie dam rady nikogo wyprzedzic.Otórz gdy tylko wcisne mocniej gaz tak z 2k na 3k obrotow,auto nie przyspiesza, a do tegoobroty wskakuja az do 6k.Nie mogę deptac gazu odrazu po zmianie biegu na wyzszy,bo dzieje sie to samo.Jedynym moim ratunkiem jest jakas 1,5 sekundowa przerwa zanim po zmianie biegu wcisne gaz,wtedy jakos idzie i mam spokuj z obrotami.Ale to tragedia,bo musze sie rozpedzac jak zolw,zeby obroty nie wariowaly,a samochod przyspieszal.Ostatnio wymiana oleju, rozrzadu,klockow hamulcowych,łącznika drązka,sworzenia kosztowala mnie 850 zl z robocizna,musze tez wymienic kable WN i swiecedo tego chyba sprzeglo,az strach pomyslec ile jeszcze wladuje w madzieCzy to więc sprzegło do wymiany,czy coś jescze?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość