Witam,
planuje kompleksowy remont zawieszenia – full (amory, przeguby, wahacze, tarcze, klocki, itp...),
czy ktoś może mi polecić jakiś solidny i uczciwy warsztat w Warszawie lub okolicach?
Pozdr.
Grzesiek
Całkowity remont zawieszenia
Strona 1 z 1
Cześć,
Polecam ci zakład mojego kolegi, mieszczący się w Wawrze. Czasami ciężko jest wstrzelić się z terminami, ale na robocie zna się jak mało kto, przy tym nie jest nadzwyczaj pazerny
Jeżeli to cię nie przeraża, zapraszam!
Jacek, 603-275-159, 22 872-00-00
pozdrawiam, garwanko
Polecam ci zakład mojego kolegi, mieszczący się w Wawrze. Czasami ciężko jest wstrzelić się z terminami, ale na robocie zna się jak mało kto, przy tym nie jest nadzwyczaj pazerny
Jeżeli to cię nie przeraża, zapraszam!
Jacek, 603-275-159, 22 872-00-00
pozdrawiam, garwanko
- Od: 3 lut 2015, 10:31
- Auto: Mazda 323P, 1.4, 1998
Dzięki za info, będę miał ten "namiar" na uwadze 
Dziś już co nie co zrobiłem u mechanika z polecenia, to co było na już w zawieszeniu i nawet więcej niż planowałem
(jak będzie wszystko ok po jakimś czasie, to go oczywiście polecę tu na forum)
Mam zamiar dalej doinwestować Madzie i pewnie będę chciał trochę dodać mocy, więc jeśli ktoś ma już doświadczenie z tuningiem mocy Madzi 323f BA, 98r, 1.5 benz – to proszę o info jakie są możliwości
Może już trochę zmieniam temat ale ;/
Pozdr
Grzesiek
Dziś już co nie co zrobiłem u mechanika z polecenia, to co było na już w zawieszeniu i nawet więcej niż planowałem
(jak będzie wszystko ok po jakimś czasie, to go oczywiście polecę tu na forum)
Mam zamiar dalej doinwestować Madzie i pewnie będę chciał trochę dodać mocy, więc jeśli ktoś ma już doświadczenie z tuningiem mocy Madzi 323f BA, 98r, 1.5 benz – to proszę o info jakie są możliwości
Może już trochę zmieniam temat ale ;/
Pozdr
Grzesiek
-
Bratex
Nie zmieniaj tematu bo panuje tutaj zasada: "jeden problem = jeden temat".
Ale poczytaj Forum to znajdziesz zapewne odpowiedzi na swoje pytanie (-a).
Ale poczytaj Forum to znajdziesz zapewne odpowiedzi na swoje pytanie (-a).
Ford C-MAX 1.6TDCi & AR 156 2.0TS & Honda Shadow VT1100 C3 Aero ’99
Były:
323F BA Z5 & Xedos 9 KL ’01
Honda Shadow VT1100C2 Sabre ’03
Honda Shadow VT500C '84
Były:
323F BA Z5 & Xedos 9 KL ’01
Honda Shadow VT1100C2 Sabre ’03
Honda Shadow VT500C '84
Strona 1 z 1