Przeszukałem allegro i nasze forum do góry nogami, ale nic takiego nie znalazłem. Na allegro są tylko do modeli BG. Próbowalem też dostać się do działu download, ale coś nie działa
Hamulce przód-potrzebny rysunek techniczny
Strona 1 z 1
Witam!
Przeszukałem allegro i nasze forum do góry nogami, ale nic takiego nie znalazłem. Na allegro są tylko do modeli BG. Próbowalem też dostać się do działu download, ale coś nie działa
Potrzebuję rysunku przednich hampli, konkretnie chodzi o sposób montażu zestawu naprawczewgo do klocków. Sprężynek w kształcie "W" nie było, jak zdjąłem koło, a i te łączące kołki były inne od tych co nabyłem
Sprzedawca wcisnął mi taki zestaw ale od BG, zamontowałem, pasuje...ale chciałem być pewny na 100%..chociaż kołki są troche krótsze od tych co siedziały. Ufff sam juz nie wiem czy przez to nie zgubię klocków po drodze. Jak by ktoś miał zdjęcie albo skan to reflektuję.
Ostatnio edytowano 7 sie 2006, 13:29 przez Simo, łącznie edytowano 2 razy
- Od: 7 sie 2006, 12:02
- Auto: W124 E200T '93
Simo napisał(a):Próbowalem też dostać się do działu download, ale coś nie działa
Nie działa – bo to dział dla klubowiczów (a takim nie jesteś).
Strona 1 z 1