Przewód hamulcowy sztywny do cylinderka mazda 323 BA 1997 Z5
Strona 1 z 1
Witam ukręciłem przewód hamulcowy sztywny, ten krótki co idzie bezpośrednio do cylinderka z tyłu. Czy ktoś wie gdzie takie coś można kupić w internecie? Ewentualnie może pasuje jakiś inny. Wie ktoś może jaki to gwint i skok żeby samemu coś dobrać?
- Od: 1 lis 2008, 01:39
- Auto: Mazda 323S BA 1.5 16V 1997r
zachodzisz to sklepu motoryzacyjnego w swoim miescie i mowisz ze potrzebujesz przewod hamulcowy miedziany do mazdy 10cm (jak pamietam okolo tyle ma orginalny) i po sprawie ja 2 miesiace temu u siebie za ten kawalek przewodzika zaplacilem 9zl
-
maly505
Dzisiaj i ja ukręciłem ten przewód
Do mechanika bez hamulców nie pojadę, więc jak wygląda dokładnie wymiana tego przewodu? Można kupić w sklepie samą rurkę i przełożyć złączki czy kupujemy już z końcówką? Jest tam złączka stożkowa?
końcówki są już zarobione w gotowym przewodzie. nie opłaca się przekładać końcówek, zawsze to już używane stożki, lepiej kupić normalnie nowy, a jak nie pojedziesz to pójdź. Weź tylko ten przewód, a przynajmniej zmierz jego długość to już powinni dorobić.
Wygląda to tak ze tną z długości odpowiedni kawałek i za pomocą małych przyrządów zarabiają końcówki
Wygląda to tak ze tną z długości odpowiedni kawałek i za pomocą małych przyrządów zarabiają końcówki
mazda 323s 1.5 `95 --> mazda 323f 1.5 `95
- Od: 7 gru 2008, 17:52
- Auto: Mazda 323f 1.5 BA
kupisz gotowy przewód do założenia
#Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier**** laj w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą #
#prostota konstrukcji góruje nad finezją kształtów#
#sukces ma wielu ojców, i trwa to dotąd, aż zostaje sam,porażka jest sierotą#
#prostota konstrukcji góruje nad finezją kształtów#
#sukces ma wielu ojców, i trwa to dotąd, aż zostaje sam,porażka jest sierotą#
- Od: 26 wrz 2008, 08:01
- Auto: z5 ba
Strona 1 z 1