No wiec tak, kupilem madzie juz z niedzialajaca elektryczna szyba od strony pasazera i teraz gdy zrobilo sie troche cieplej chce ja naprawic i tu moje pytanie w czym moze tkwic problem ze szyba niereaguje na przycisk i w drzwiach od kierowcy jak i od pasazera?? Sprawdzalem bezpiecznik (P. WIND) i jest git, dodam ze gdy np. na zamknietej szybie od kierowcy wlacze zamykanie to az mi lekko swiatla przygasaja a gdy zrobie to z przyciskiem od pasazera to nic sie niedzieje, w czym moze tkwic problem?? od czego zaczac szukanie usterki?? aha i jeszcze jedno pytanie, gdy mam opuszczona szybe od strony kierowcy i zamkne drzwi to slychac jak ta szyba sie w srodku drzwi tlucze czy mozna ta szybe jakos usztywnic zeby tak sienie tlukla??
z gory dzieki za pomoc:)
StecyK
nie dzialajaca szyba od strony pasazera!?
Strona 1 z 1
Nad przyciskami od sterowanie szybami jest taki płaski knefel – sprawdź czy w obu płaszczyznach szyba nie reaguje. Jeśli nie to.. Napisałeś, że bezpieczniki są okej, więc prawdopodobnie spalił Ci się silniczek prawej szyby.
Przy zamykaniu/otwieraniu przygasają Ci światła, obroty spadają i to jest normalne
Co do tego, że Ci szyba 'lata', gdy jest oposzczona to musiałbyś rozebrać cały boczek drzwi i posprawdzać czy gdzieś któraś śruba nie ma luzu.
Pozdrawiam!
Przy zamykaniu/otwieraniu przygasają Ci światła, obroty spadają i to jest normalne
Pozdrawiam!
www.forum.323-klub.pl/
zapraszam na forum ;)
zapraszam na forum ;)
- Od: 15 wrz 2008, 11:10
- Auto: M3 BL `12
Strona 1 z 1