Witam.
Widziałem 323 cetki bez żółtych kierunków w lampach pozycyjnych (te dodatkowe pod głównym kloszem). Chce wyciągnąć te pomarańcze, jednak poza zaczepami mam wrażenie że te klosze też są klejone? Czy to prawda, są klejone? czy widocznie użyłem za mało siły? Nie chce ich połamać.
pozdrawiam
Klosze lamp pozycyjnych (rozbiórka)
Strona 1 z 1
Ja osobiście nie polecam gotowania, dlaczego? Nie mamy dokładnej kontroli nad temperaturą przez co jeden migacz miałem lekko zdeformowany.
Tak jak pisałem piekarnik to jest to:) Nawet jak wsadzisz do piekarnika i ustawisz temp 280 nic się nie stanie – tylko ręce oparzysz sobie podczas rozklejania :p
Tak jak pisałem piekarnik to jest to:) Nawet jak wsadzisz do piekarnika i ustawisz temp 280 nic się nie stanie – tylko ręce oparzysz sobie podczas rozklejania :p
Mazda 323F BA 1.8 16V BP '98
Albo opalarka, też daje radę 
Ja gotowalem i bez problemu – wystarczy zajrzec co chwile do garnka i zobaczyc, czy klej juz puszcza
drzwifrontowe zanim sie zabierzesz do rozklejania pamietaj kupic zarowki do kierunkowskazow, najlepiej takie
http://moto.allegro.pl/item951451790_za ... ilver.html , wersja symetryczna jesli dobrze pamietam.
drzwifrontowe zanim sie zabierzesz do rozklejania pamietaj kupic zarowki do kierunkowskazow, najlepiej takie

Super chłopaki, dzięki za szybką rade, tylko jak to potem skleić ? znowu rozgrzać i złożyć? i się sklei? Zna ktoś dokładny typ żarówek? bym podskoczył pierw do sklepu, bo w mojej miejscowości EKSPERCI zawsze pytają o typ żarówki bo model im nic nie mówi 
Wnoszę poprawkę hehe:
nie zauważyłem że na allegro pisze PY21W.
pozdr
Wnoszę poprawkę hehe:
nie zauważyłem że na allegro pisze PY21W.
pozdr
- Od: 17 gru 2009, 10:17
- Auto: 323c BA 1.3
Spoko, będę działał
Swoja droga Bartg MEGTA DOBRE FELE
Swoja droga Bartg MEGTA DOBRE FELE
- Od: 17 gru 2009, 10:17
- Auto: 323c BA 1.3
Strona 1 z 1