Jak w temacie..jest coś takiego oryginalnego do mazdeczki, bo nie mogę znaleźć, a zanim kupię od jakiejś innej fury chciałbym się dowiedzieć czy jest sens szukać oryginału. Chodzi mi o coś takiego co np. w primerze jest zamiast "uchwytu" przy podsufitce. Odkręcałem od primery mojej dziewczyny i sprawdzałem czy będzie pasować, niestety trzeba by trochę pokombinować.
A może ktoś coś takiego aplikował od innego samochodu i wie, że np.od laguny czy czegoś innego pasuje bez problemu.
Z góry dzięki za każdą pomoc.
Schowek na okulary 323f – występował takowy?
Strona 1 z 1
- Od: 29 cze 2008, 11:23
- Auto: 323F BA 1.8 97r. i musiałem wsadzić LPG ;(
Mazda 6 GG 2006 fl. 2.3 benzynka :–)
Producent przewidział taki schowek i znajduje się on przy twoim lewym kolanie zasiadając przy kierownicy – tak, tak, to ta otwarta wąska półka, modele przed lift-owe miały zamykany tamten schowek.
Mazda 323F BA 1.8 16V BP '98
achaaaa...a ja odkąd mam mazdeczkę zastanawiałem się do czego tamten schowek może być przydatny...zacząłem trzymać tam szmatkę do przecierania świateł..jednak uważam że lepszym rozwiązaniem jest taka klapka jak np.w lagunie czy primerze..ale coż..to tylko moje zdanie.
- Od: 29 cze 2008, 11:23
- Auto: 323F BA 1.8 97r. i musiałem wsadzić LPG ;(
Mazda 6 GG 2006 fl. 2.3 benzynka :–)
Strona 1 z 1