Witam.
Od niedawna jestem właścicielem mazdy 323f ba z 95 r. Mam pytanie chciałbym wymienić sobie środkową konsole na tą po lifcie gdzie jest miejsce na kubki, tu moje pytanie czy mogę wymienić tylko konsole czy muszę całą deskę rozdzielczą??
Konsola po i przed liftem
Strona 1 z 1
Nie da rady przełożyć "Plug'n'Play". Musisz przełożyć całą deskę. Przyjrzyj się dokładne zdjęciom obu desek:)
Jeżeli zależy ci na Cup-Holderze to poszukaj uchywt na kubki który montuje się w wolną kieszeń DIN – ta pod/nad radiem.
Jeżeli zależy ci na Cup-Holderze to poszukaj uchywt na kubki który montuje się w wolną kieszeń DIN – ta pod/nad radiem.
Mazda 323F BA 1.8 16V BP '98
Ja tam wolę mieć ładną deskę przed liftową i nie mieć uchwytów na kubki niż mieć tą bee po lifcie.
Kup sobie uchwyt taki jak don proponuje znajdziesz na allegro i nie musi być Mazdy aby tylko był w standardzie 1 din
Pozdrawiam
Kup sobie uchwyt taki jak don proponuje znajdziesz na allegro i nie musi być Mazdy aby tylko był w standardzie 1 din
Pozdrawiam
Pierwsze Z5 Turbo na forum.Maniak Mazda from Hiroshima
- Od: 14 lis 2008, 13:03
- Auto: 323 f ba 1996r 1.5 Z5
taki powinien pasować
http://www.allegro.pl/item864750083_nis ... kubek.html
Mam też jeszcze inne pytanie, nie mam pełnego wyposażenia ogólnie moje auto przyjechało z Niemiec jako składak, zauważyłem w dowodzie jak już wracałem od sprzedawcy szczęśliwy że mam mazdę ale wróćmy do pytania.
Jak potrze na silnik to z lewej strony za kielichami wystają mi dwie kostki od czego one są??? bo strasznie mnie to męczy.

Mam też jeszcze inne pytanie, nie mam pełnego wyposażenia ogólnie moje auto przyjechało z Niemiec jako składak, zauważyłem w dowodzie jak już wracałem od sprzedawcy szczęśliwy że mam mazdę ale wróćmy do pytania.
Jak potrze na silnik to z lewej strony za kielichami wystają mi dwie kostki od czego one są??? bo strasznie mnie to męczy.
Moja Mazda Xedos 6 2.0v6.
- Od: 15 sty 2009, 21:53
- Auto: 323f ba 1.5 16v 95r.
sorry ale kolejny jelonek??:(
- Od: 11 lut 2008, 19:48
- Auto: RX8 Revolution 231HP 2004r
Strona 1 z 1