Witam
Dziś włączylem halogeny przednie po kilku chwilach kontrolka zaczęla delikatnie mrugać i po chwili zgasly okazal sie bezpiecznik, wymienilem na nowy i to samo, raczej nie ma nigdzie zwarcia, ale zaciekawil mnie fakt ze przeciwmgielne tyl rowniez nie chodza ale jak je wlaczam to coś TYKA w okolicy schowka pasazera, za kazdyma razem po wcisnieciu przysciku tyka, moze mial ktos taką sytuację?? Gdzie szukać?? co sprawdzić??
pozdrawiam
Wywala bezpiecznik od halogenów przednich i tylnych
Strona 1 z 1
Jeżeli chodzi o taki dziwny pojedynczy dźwięk/tykanie/klik w schowku pasażera podczas włączania tylnego światłą przeciwmgielnego to mam taki sam objaw. Pewnie ten tym tak ma:)
Mazda 323F BA 1.8 16V BP '98
A bezpiecznik od tylu i od przodu przeciwmgielnych jest 1 ten sam czy 2 różne??
- Od: 1 lip 2009, 15:40
- Auto: Mazda 323F 1.8 BA BP
A moze jest jakis bezpiecznik od halogenów przy komorze silnika?? dodam ze swiatla na postoju dzialaly z 10 minut a poczas jazdy po 10 sekundach wywalily bezpiecznik.
witam czy udało ci się rozwiązać problem z halogenami ? mam to samo w swojej mazdzie cały czas przepala mi się bezpiecznik od halogenów znalazłeś przyczynę ?
-
bartoslonik
moze za niska wartosc zabezpieczenia pradowego?
Mazda to podstawa
Prędkość to zabawa
Prędkość to zabawa
- Od: 28 lip 2008, 08:56
- Auto: Ford Mondeo 1.8 V16 MK1 kombi
VW Passat B4 1.9 TDI 1z
Chrysler Voyager III 2.5 VM TD
hejka
wlozylem mniejszy bezpiecznik 10 i jest ok, ale dodatkowo wyciągnąlem radio ktore zmienialem wczesniej i okręcilem metalową cześc od anteny izolacją bo dostykala radia i chyba to masowalo i zwarcie robilo, narazie jest ok. pzdr
wlozylem mniejszy bezpiecznik 10 i jest ok, ale dodatkowo wyciągnąlem radio ktore zmienialem wczesniej i okręcilem metalową cześc od anteny izolacją bo dostykala radia i chyba to masowalo i zwarcie robilo, narazie jest ok. pzdr
Strona 1 z 1