Mianowicie mam taki problem
proszę o rady...
być moze ktoś się moze spotkał z tym problemem....
www.mazdaspeed.pl
D4NI3L napisał(a):być moze ktoś się moze spotkał z tym problemem....
iceman150 napisał(a):A przy wewnętrznym obiegu też cały czasi zimne ci leci?
iceman150 napisał(a):Zobacz na szybkim nadmuchu na szybę (gdy autko już ciepłe) czy nie ucieka ci powietrze po nogach pasażera.
iceman150 napisał(a):A przy wewnętrznym obiegu też cały czasi zimne ci leci?
Zobacz na szybkim nadmuchu na szybę (gdy autko już ciepłe) czy nie ucieka ci powietrze po nogach pasażera.
D4NI3L napisał(a):który bezpiecznik odpowiada za nawiew
iceman150 napisał(a):a zwinąłem ręcznik papierowy i tam poupychałem. Rozwiązanie do wykonania w kilka minut.
iceman150 napisał(a):więc uszczelniłem.
D4NI3L napisał(a):gorąca ze utrzymać nie można było, a druga jest letnia
D4NI3L napisał(a):iekawi mnie jedno czy naprzykład jak bym wyciągną nagrzewnice i do jednej z rurek wpuscił spreżone powietrze to czy by to pomogło i nie rozerwało nagrzewnicy jak myslicie?pytajnik
bikus napisał(a):a zdejmowales ta gruba rure ktora idzie od dmuchawy do tunelu tam gdzie jest nagrzewnica? bo moze jest problem z tymi zapadkami (poprostu nie otwieraja sie i nie puszczaja powietrza przez nagrzewnice. jak zdejmiesz ta rure i wlozysz tam reke (tylko ostroznie) zobaczysz czy nagrzewnica jest goraca czy zimna...
darkus85 napisał(a):dzięki bikus, miałeś racje, ze spadła mi ta rura z dmuchawy. 10 sekund i po problemie krzywy
D4NI3L napisał(a):przepuszczac powietrze to raczej przepuszcza przez nagrzewnice bo przecież z kratek leci powietrze ale co to sprawdzenia czy nagrzewnica jest ciepła to sprawdze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość