Problem z zegarkiem 323f BA
Strona 1 z 1
Witam! Mam pewien problem z zegarkiem w swojej madzi. Nie znalazlem podobnego problemu na forum więc zakładam nowy temat. Problem polega na tym ze zegarek świeci nonstop, wogole sie nie wylacza, skutkiem czego jest rozładowywanie akumulatora np. po 2 dniowym postoju. Miał ktoś podobny problem? Dodam że problem powstał po podlaczeniu radia. Na poczatku radio nie trzymało pamieci wiec zmostkowalem pamiec ze stalym napieciem. Wiem ze cos chyba schrzanilem ale to jedyne rozwiazanie bylo bo probowalem podpiac inaczej ale to nic nie dawalo. POMOCY!
-
polo2x300w
stały + bez kluczyka w stacyjce podłącz do kabla podtrzymania pamięci a + który sie pojawia po przekręceniu kluczyka do kabla na ktorym ma być głowny plus do radia potrzebny do jego włączenia. I ma być 
Witam a ja mam inny problem z zegarkiem ,niestety moje nie świeci się w ogóle zrobiło się tak samo jak u kolegi polo2x300w po zmianie radia pomocy pozdrawiam 
- Od: 24 lut 2009, 22:32
- Auto: Mazda323F BJ 1,6 01'
witam kolegę polo2x300w
poprawiłem za Ciebie nazwę tematu, a na przyszłość zapoznaj się z regulaminem i jak zakładasz temat to popatrz jak są nazwane inne tematy
poprawiłem za Ciebie nazwę tematu, a na przyszłość zapoznaj się z regulaminem i jak zakładasz temat to popatrz jak są nazwane inne tematy
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Strona 1 z 1