przyciski panelu nawiewu przed liftem

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez bleki28 » 24 lip 2009, 12:03

witam chodzi mi o podswietlenie samych przyciskow gdyz na trzech przyciskach mi przepalily sie diody a reszta i suwaki zimno cieplo jest ok a pytanie mam takie czy same przyciski mozna wypiąc od zewnatrz tak jak w suwaki i czy tam są te diody bez zdejmowania całej obudowy i demontazu całego nawiewu skoro reszta jest ok
Początkujący

Od: 21 lut 2008, 12:11
Auto: mazda 323f 1,5 16v

Postprzez adeek » 24 lip 2009, 16:15

Z tego co sie orientuje to w tej madzi musisz zdjac calosc ;) Jesli tak nie jest to niestety ja na marne to zdejmowalem :P heheh ale na 99% jest tak jak napisalem :)
Początkujący

Od: 26 maja 2009, 23:58
Auto: Mazda 323F (BA) 1.5 16V

Postprzez Gandziej » 24 lip 2009, 17:52

http://www.club323f.com/ba/guides/dash_light_replacement/dash_light_replacement.pdf
Rozumiem, że chodzi o przyciski, które decydują czy powietrze leci na nogi, szybę, obieg zamknięty i otwarty, tak? Zobacz na tej stronie i pokombinuj. Mnie się wydaje, że trzeba to wszystko wymontować. Chociażby dlatego, że może być łatwiej przy tym pracować. Co do suwaków – tylko jedną diodę można wyjąć, dokładnie tę od ciepło – zimno. Druga dioda, znajdująca się w suwaku od regulacji siły dmuchania jest przylutowana.
Forumowicz

Od: 17 gru 2008, 22:43
Auto: Mazda 323f 1.5 Z5 BA 95r