Jakiej dlugosci macie przednie wycieraczki (piora) ?
U mnie od strony kierowcy ma dlugosc 55 a od pasazera 45 i nie wiem czy maja byc takiej dlugosci czy poprzedni wlasciciel takie zalozyl.
Pozdrowienia
NewArK
wycieraczki
Strona 1 z 1
Najlepiej sprawdz, czy po prostu nie wykraczaja za szybe i nie sa tez za krotkie, jak "stoja". Nie pamietam niestety wymiarow, ale u mnie w BG tez prawa jest krotsza. Mozesz tez w sklepie zobaczyc na opakowaniu Bosch'a dlugosci pior, sa tam chyba podane.

Dzis rano mierzylem swoje bo musze juz chyba wymienic i sa 53 i 44 i tez sie dziwilem ze nie sa takie same.Wszystko jest w porzadku, nic nie zachodzi tak widocznie musi byc.
---------------------------------------
MX-3 V6
RX-7 III

MX-3 V6
RX-7 III
- Od: 7 lip 2004, 16:17
- Auto: Mazda MX-3 1.8 V6 '92
ja mam obie takie same
Jakie wycieraczki kupujecie??
Ja kupilem Championa. Za dwie sztuki zapłaciłem 50zł. Brakuje w nich tylko małych spojlerów, ale widziałem takie w sklepie motoryzacyjnym...
Jakie wycieraczki kupujecie??
Ja kupilem Championa. Za dwie sztuki zapłaciłem 50zł. Brakuje w nich tylko małych spojlerów, ale widziałem takie w sklepie motoryzacyjnym...
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Standartowo w BG wycieraczki maja dlugość:
– 51cm (strona kierowcy)
– 45cm (strona pasażera)
A co do marki polecam Valeo. Sa naprawde znakomite choc nietanie...
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=40390400
– 51cm (strona kierowcy)
– 45cm (strona pasażera)
A co do marki polecam Valeo. Sa naprawde znakomite choc nietanie...

- Od: 23 wrz 2004, 17:55
- Auto: 323F BG 1.6 16V '91r (LPG)
Wycieraczki Bosch potrafią piszczeć i skrzypieć czasem-taka jest opinia moja i "Busiarzy" (czyt.oponiarzy, handlarzy), którzy robią duże przebiegi km i w róznych warunkach jeżdzą
Najtańszych piór wycieraczek z Hipermarketu też nie polecam
Najtańszych piór wycieraczek z Hipermarketu też nie polecam
- Od: 28 gru 2004, 17:17
- Auto: Kiedyś 323f BG,BA.Teraz Toyota Corolla E12
Strona 1 z 1