Witam i mam takie pytanie czy zeby zalozyc glosniki w 323c trzeba zdejmowac boczki czy wyjmowane sa te zaslepki glosnikow? jak sa zdejmowane to w jaki sposob bo nie chce polamac kolejnej czesci
Pozdrawiam
Demontaż obudowy głośników
Strona 1 z 1
ja jak pierwszy raz zdejmowałem u siebie to tez myślałem ze tylko da się zdjąć te osłonki,ale się pomyliłem i połamałem i kleić musiałem
musisz zdjąć całe boczki,ale przy tym roboty dużo nie ma a będziesz miał dużo lepsze dojście
musisz zdjąć całe boczki,ale przy tym roboty dużo nie ma a będziesz miał dużo lepsze dojście
roboty 7 minut na 1 boczek: 3 śrubki i kilka spinek dookoła. prościzna i masz wszystko na widoku
- Od: 26 paź 2008, 20:55
- Auto: 323c BA 1,5 16v DOHC 95r
Z tyłem będziesz miał więcej roboty, musisz przede wszystkim kanapę zdjąć i po wyjęciu spinek staraj się delikatnie boczek zdejmować, ja trochę za ostro do niego podszedłem, ale na szczęście nie połamałem 
Ja pamiętam, że dałem radę bez zdejmowania boczku bagażnika, ale chyba właśnie przez to miałem problemy ze zdjęciem. Popatrz sobie dokładnie jak boczki się na siebie nakładają, jeśli bagażnika nachodzi to lepiej zdejmij, nie ma co ryzykować połamania.
Przynajmniej nie popełnisz tego błędu co ja
Przynajmniej nie popełnisz tego błędu co ja
Nie ma za co
Powodzenia w zdejmowaniu i montażu 
Strona 1 z 1