od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem mazdy jak w opisie
i juz na samym poczatku mam kilka pytan oraz sluze pomoca i wiedza ktora posiadam
1. jakie odboje powinny byc w tylnej klapie ja mam tylko 2 okragle i strasznie tlukla mi kla wiec przelozylem je w dziurki blizej zamka jakies 10 cm blizej wiem ze nie tam powinny byc ale zblokowalo to klape i nie tlucze jak moze byc tego przyczyna
2. tlucze mi przednie zawiecha i luzy na drazkach co wymienic zeby miec juz wszystko z glowy i gdzie najlepiej kupic w wawie czesci zeby bylo w miere przystepnie.
3. w miejscu na podlocze gdzie jest korek taki gomowy, kawalek za dzwignie od bagaznika mam mala dziurke w podlodze gdzie najlepiej to zaspawac?? moze polecice jakies soolidne miejsce za rozsadna kase.
mam nadzije ze przyjade na najblizsze spotkanie w wawie jak uda mi sie zalatwic sprawy rejestracji bo jest z niemiec bede to robil pierwszey raz wiec moze ktos podopwie jak to zrobic najlepiej i najszybciej i zeby wszystko wyszlo ok??
(wiem ze bedzie potrzebny przeglad moze ktos pomoze w tym temacie.)
Pozdrawiam wszytkich serdecznie niebawem wstawie fotki i mam nadzije ze zapoznam sie z ekipa z warszawy a w przyszlosci z polski
Piotrek