Przy szybach bocznych tych opuszczanych sa takie uszczelki. Jak one sie fachowo nazywaja i gdzie moge takie cos znalezc. Te uszczelki sa przy oknie na połaczeniu z drzwiami i wnie wsuwa sie szyba z jednej strony mam taką uszczelkę a z drugiej strony mi znikneła można to gdzies kupic
Problem przy szybach
Strona 1 z 1
Panowie mam pytanie potrzebuje favhowego nazewnictwa.
Przy szybach bocznych tych opuszczanych sa takie uszczelki. Jak one sie fachowo nazywaja i gdzie moge takie cos znalezc. Te uszczelki sa przy oknie na połaczeniu z drzwiami i wnie wsuwa sie szyba z jednej strony mam taką uszczelkę a z drugiej strony mi znikneła można to gdzies kupic
- Od: 13 lis 2008, 22:45
- Auto: Mazda 323c 1,5
mysle,ze tylko ASO albo złom .Masz niedaleko Bydzi w Bialych Blotach czy jakos tak auto zlom mazdy 506 076 351.Maja na dniach dostac C wiec zadzwon
-
waldii
Strona 1 z 1