Brak blokady kierownicy
Strona 1 z 1
Witam, mam dość nietypowy problem, przeleciałem po szukajce ale nic nie znalazłem, otóż najnormalniej rano odpalam samochód i odblokowuje kierownice przed odpaleniem silnika wszystko było ok nic nie trzasnęło ani nie chrupnęło , a kiedy podjechałem już do sklepu kierownica już nie chciała się zablokować, próbowałem kilka razy i nic ! Czy ktoś z Was spotkał się już z tym problemem i jak to w ogóle ugryźć ?
-
brightblade
brightblade jesli nie masz immo to wymien ta stacyjke,zeby przypadkiem w czasie jazdy sie nie zablokowala 
-
waldii
właśnie problem jest taki ze mam immobilaizer, a kierownice blokuje normalnie, tzn wyciągam kluczyk ze stacyjki i kręcę aż się zablokuje, tzn około poł obrotu, a teraz mogę nią kręcić ile wlezie i się nie blokuje ;( No nic, będę musiał jutro do jakiegoś fachowca zadzwonić, bo jakoś nie widzę tego żeby mi się podczas jazdy kiera zablokowała
-
brightblade
brightblade podjedz do punktu co stacyjki naprawiaja,kluczyki dorabiaja itp.Oni zajmuja sie czyms takim i mysle,ze rozgryza temat
-
waldii
u mojej mamy w nexii tak bylo, a przyczyna byla taka ze stacyjka byla uszkodzona i trzeba bylo wymienic jakas tam kostka w stacyjce czy cos takiego
Strona 1 z 1