Drodzy Klubowicze
Od niedawna jestem szczesliwym uzytkownikiem mazdy 323 f.
Odrazu po zakupie wrzucilem do niej pelna sekwencje i auto-alarm.
Szybki byly sprawne az ktoregos razu poprostu przestaly dzialac.
Wogole nie slychac pracy silniczka podnaszacego szybe,rozebralem boczek i po wyjeciu tej kostki od przelacznikow otwierajacych szyby i nie ma w niej wogole pradu .
Pewien fachowiec powiedzial ze trzeba poprostu wymienic modul czy cos takiego.
No wlasnie jesli ktos mialby jakas uzywke to bardzo chetnie bym skorzystal i zakupil.
Elektryczne szyby przestaly dzialac
Strona 1 z 1
Kruchy86, na początku proszę Cię o zapoznanie się z regulaminem abyś potrafił poprawnie nazwać temat. tym razem poprawiłem, lecz później będzie to groziło przeniesieniem wątku do kosza. Co do tego "fachowca" to chciałbym Cię poinformować, że nie posiadasz modułu sterującego szybami a wszystko odbywa się za pośrednictwem panelu w drzwiach kierowcy. Radzę dokładnie sprawdzić bezpiecznik a najlepiej wymienić go na nowy, bowiem czasami upalenia może nawet nie być widać. Jeśli to nie pomoże będziemy kombinować dalej 
- Od: 30 sty 2005, 12:07
- Auto: Xedos CA KF i Pastuch B3 :)
sorka za brak elementarnej wiedzy o foru postaram sie poprawic , tym razem musis mi wybacyc bo dopiero zaczynam przygode z forum i dopiero sie ucze
powiedz mi jesli wiesz ktory bezpiecznik jest za to odpowiedzialny bo ja nie mam zielonego pojecia , jesli nie bedziesz wiedzial to aby ci pomoc moge poznie walnac fotke wszystkich bezpiecznikow.
powiedz mi jesli wiesz ktory bezpiecznik jest za to odpowiedzialny bo ja nie mam zielonego pojecia , jesli nie bedziesz wiedzial to aby ci pomoc moge poznie walnac fotke wszystkich bezpiecznikow.
- Od: 17 paź 2008, 07:45
- Auto: Mazda 323 f 1.5 rok prod. 97
Kruchy86 napisał(a):sorka za brak elementarnej wiedzy o foru postaram sie poprawic
W porządku
- Od: 30 sty 2005, 12:07
- Auto: Xedos CA KF i Pastuch B3 :)
Chudy
Sprawdzalem ten panel razem z mechanikiem i wogole tam nie ma pradu taj jakby nie przekazywal go dalej . Tak jak powiedziales najlepiej bedzie sprawdzic nowy lub uzywany panel i zobaczyc czy cos drgnie.
serdeczne dzieki za informacje bede cie informowal o postepach w mojej usterce a puki co musze iezdzic z pozamykanymi szybami. Dobrze ze jest klima bo czasem naprawde potrafi byc goraco ale gorzej jest jak podjezdzasz na parking i trzeba szybke otwierac to wowczas musze sie ewakulowac na zewnatrz.
Jeszcze raz wielkie dzieki .
Pozdrawiam
Sprawdzalem ten panel razem z mechanikiem i wogole tam nie ma pradu taj jakby nie przekazywal go dalej . Tak jak powiedziales najlepiej bedzie sprawdzic nowy lub uzywany panel i zobaczyc czy cos drgnie.
serdeczne dzieki za informacje bede cie informowal o postepach w mojej usterce a puki co musze iezdzic z pozamykanymi szybami. Dobrze ze jest klima bo czasem naprawde potrafi byc goraco ale gorzej jest jak podjezdzasz na parking i trzeba szybke otwierac to wowczas musze sie ewakulowac na zewnatrz.
Jeszcze raz wielkie dzieki .
Pozdrawiam
- Od: 17 paź 2008, 07:45
- Auto: Mazda 323 f 1.5 rok prod. 97
Kruchy86 napisał(a):Sprawdzalem ten panel razem z mechanikiem i wogole tam nie ma pradu taj jakby nie przekazywal go dalej
Ale to nie przekazuje dalej, czy wogóle tam prąd nie dochodzi? Bo to dwie różne usterki
Strona 1 z 1