Przyciemnianie przednich lamp
Strona 1 z 1
czy ktos z was przyciemniał przednie lampy w 323c??jesli tak to jak sie za to wziac i czy daje to ladny efekt.dzieki za odpowiedzi.
-
Gość
CO Ty stary mówisz....moje swiecą bardzo dobrzeMarko79 napisał(a):no nie wiem czy jest sens bo lampy do 323 f i c słyną z tego że świecą średnio mocno
- Od: 11 lut 2008, 19:48
- Auto: RX8 Revolution 231HP 2004r
Przyciemnianie przednich lamp
zdajesz sobie wogóle sprawe o czym ty piszesz? przednie jak to określasz lampy mają Ci służyć do tego żebyś widział co się dzieje przed samochodem. zastanów się chwilę czy napradę uważasz że przyciemnianie tych lamp to jest dobry pomysł? albo inaczej – widziałeś żeby ktokolwiek kiedykowiek gdziekolwiek coś takiego wymyślił?
kiepski to tuning jeśli jego efektem jest pogorszenie widoczności przed autem.
kiepski to tuning jeśli jego efektem jest pogorszenie widoczności przed autem.
może mu chodziło o częściowe zrobienie odbłyśników w środku na czarno?
- Od: 10 paź 2007, 16:51
- Auto: 323F BJ 2001 1.6 sport
kubi2410 napisał(a):może mu chodziło o częściowe zrobienie odbłyśników w środku na czarno?
dokładnie...Sorry za zle sformułowanie pytania
-
Gość
thebest91 napisał(a):kubi2410 napisał(a):może mu chodziło o częściowe zrobienie odbłyśników w środku na czarno?
dokładnie...Sorry za zle sformułowanie pytania
no to dobrze, bo mnie wystraszyłeś
ciezko bedzie to wykonac z jednego wzgledu, nie ma tam czego w srodku pomalowac, przeciez nie pomalujesz odblysnika/lustra. takie cos mozna wykonac w samochodzie gdzie przed wlasciwym odblysnikiem jest plastik wygladajacy jak lustro (np. w 323 BJ)
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Ewentualnie można by ten dół odbłyśnika pomalować (poziomy fragment), ale nie wiem czy to będzie ładnie wyglądało. Mnie te lampy podobają się takie jakie są 
- Od: 15 kwi 2007, 23:30
- Auto: 323C (BA) 1.5i 16V '97
Strona 1 z 1