Jaka farbą pomalować bębny???
Strona 1 z 1
Tak jak w temacie jaką farbą pomalowac bębny??? chce je prysnąć na czerwono xD tylko ze wlasnie nie wiem czy prysnąć taka w spreju??? bo bebny sie nagrzewaja i nie wiem czy wytrzyma taka farba... moze jakies propozycje mi dacie
?
- Od: 15 lip 2008, 17:57
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 16V 96r
Ja od lat stosuje zwykła olejna w puszce i sie trzyma bezproblemowo jak i na bębnach tak i zaciskach ale tak jak kolega wyzej pisze możesz w sklepie moto kupic spray w kolorku do zacisków 
- Od: 5 sty 2007, 18:46
- Auto: Było : Punto I Prelude II gen Audi 200 5000s , 323F BA , E46 .
Jest : Punto II , Bravo II 1.4 Turbo :)
Xenocyd napisał(a): puszka hammerite i pedzel
Polecam, sprawdzony sposób
Jeśli samochód może cię przemieścić z punktu A do punktu B,...a jeśli można się dostać się z A do B naprawdę szybko...wspaniały samochód może cię tylko wpakować w kłopoty.
Moja M: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=62512

Moja M: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=62512
- Od: 2 gru 2007, 18:56
- Auto: Mazda 323F BA 1,5/16V
Celica VII TS-była
Mazda Premacy 2,0/16V Sportive
Witam, w castoramie lub innym markecie budowlanym znajdziesz specjalne farby "piecowe" wytrzymują do 700 stopni C. Są one w spray'u, najczęściej w trzech kolorach: czerwony, czarny i srebny. Puszka około 550 ml 20-30 zł. pozdrawiam
Xenocyd Subaru Impreza ma temp spalin do 800-900C 
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
Blade 

"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
chce je prysnąć na czerwono xD
ja wiem czy to nie jest już wieś tuning
- Od: 26 gru 2007, 21:36
- Auto: Była efka 323F BG B6 J4 , Jest 323F BA Z5 , i FOCUS DWA ZERRRO ;]
Radek89 napisał(a):bebny na tylnej osi to raczej nie oznaka do dumy
jak nie – wypasiony reczny to podstawa
ja tam mialem pod reka czerwona farbe to nie inwestowalem w inna, a lepszy taki kolor niz rdzawy...
ja w mojej mazdzie pomalowalem zaciski i bebny sprayem do zaciskow. Efekt jest swietny, maja ladny polysk... Podstawa jest odopwiedni i dokladne oczyszczenie zaciskow i bebnów. powodzenia
no i pomalowałem najpierw taka fabra jak minia nie wiem czy wiecie ona dobrze dziala na rdze... a potem da razy zwykla... efekt... bardzo dobry... co do Radek89 to wieszs jak amsz na czerwono bebny to odrazu lepiej reczny lapie
h xD

a ja pomalowałem na czarno (no sorry, ale nie będę sie chwalił ze bębny mam z tyłu
) jakiś chyba rok temu zwykłą farbą i bębny dalej są czarne tak że chyba można byle czym malować 
Mirek no widze ze masz czarna Madzie xD to pewnie pasuje ten kolorek bębnów xD a w moim wypadku nadaje to autku troche akcentu...tym bardziej ze mam sportowe zawieszenie xD
PS: Poszedłem za radą Xenocyd i pomalowałem hameraitem.,.. teraz to super efekt xD
PS: Poszedłem za radą Xenocyd i pomalowałem hameraitem.,.. teraz to super efekt xD
Strona 1 z 1