Podgrzewanie tylnej szyby
Strona 1 z 1
Zauważyłem, że w moim autku nie działa podgrzewanie tylniej szyby. Przycisk w ogóle nie jest podświetlony i jest jakoś dziwnie wciśnięty do połowy. Jeśli go wcisnę to kontrolka na desce zapali się i gaśnie, a włącznik zostaje w pozycji połowicznie wciśniętego
Mam się dobierać do włącznika (od razu uprzedzam, ze nie wiem jak) i sprawdzić czy tam coś jest nie tak , czy to coś innego?
- Od: 9 cze 2008, 00:15
- Auto: 323F 1.5 16V 97r. + LPG
Przycisk prawdopodobnie się blokuje, nie chce się wcisnąć albo wycisnąć, Musisz go wyjąć i najlepiej od środka go wycisnąć, nie wiem jak jest u ciebie ale w 323p z 97 przycisk jest w panelu zegarka wiec najpierw cały zegarek później przycisk, sprawa prosta.
Otworzyłem panel i faktycznie przycisk się blokował. Teraz działa jak należy tj wciska się i wyciska, ale kontrolka na desce się nie pali. Czasami zapali się na ułamek sekundy przy wciskaniu włącznika i zaraz gaśnie... Co z tym dalej robić 
- Od: 9 cze 2008, 00:15
- Auto: 323F 1.5 16V 97r. + LPG
ja mialem to samo u siebie – jak przytrzymalem to wtedy dzialalo. Wystarczylo przycisk, wyczyscic i poskladac
teraz dziala bardzo dobrze. sprobuj go rozebrac od przodu bez zdejmowania paneli – uwazaj na sprezynke
mozliwe ze tam w srodku ci sie cos zablokowalo.
pozdrawiam
pozdrawiam
- Od: 6 lis 2007, 11:48
Strona 1 z 1