Podświetlenie stacyjki – problemy
Strona 1 z 1
problem polega na tym, że podświetlenie nie gaśnie, nadmieniam iż stało się to z chwilą kiedy przestało działać podświetlenie zamka w drzwiach kierowcy. Gdzie szukać przyczyny 
Ostatnio edytowano 18 lip 2008, 17:49 przez krzemyk1981, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 8 lut 2008, 14:18
- Auto: 323c 1.3 1996
w swojej wersji masz podświetlanie klamki? u mnie nie wiem czy jest nawet , jak kupowałem to nic takiego nie widziałem, a podswietlanie stacyjki mi działa, sprawdzałeś bezpieczniki?
bezpieczniki wyglądają ok.
chudy napisał(a):A światło w kabinie gaśnie po zamknięciu drzwi?
tak
u mnie jak się naciskało klamkę zapalało się jednocześnie podświetlenie zamka oraz stacyjki
Witam wszystkich klubowiczów
Mam pytanko odnośnie wadliwego działania oświetlenia przy stacyjce, prawidłowo powinna świecić po otwarciu drzwi jakieś 5-6 sek lub do momentu przekręcenia kluczyka na ON, niestety u mnie działa jak chce. Bywa tak że cały miesiąc się nie włączy
, a kolejnego dnia nagle zapala się i działa prawidłowo DZIAŁA
HELP jaki jest powód takiego stanu rzeczy???? bezpieczniki raczej odpadają, zostaje zaśniedziały styk przy żarówce. Mieliście podobną sytuację??
Będę wdzięczny za pomoc
POZDRAWIAM
Mam pytanko odnośnie wadliwego działania oświetlenia przy stacyjce, prawidłowo powinna świecić po otwarciu drzwi jakieś 5-6 sek lub do momentu przekręcenia kluczyka na ON, niestety u mnie działa jak chce. Bywa tak że cały miesiąc się nie włączy

HELP jaki jest powód takiego stanu rzeczy???? bezpieczniki raczej odpadają, zostaje zaśniedziały styk przy żarówce. Mieliście podobną sytuację??
Będę wdzięczny za pomoc
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
POZDRAWIAM
Nareszcie się udało 
- Od: 19 lut 2009, 01:23
- Auto: Mazda 323F 1.6i 16V BG Gaz 92r
–> Elektronika
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
qubi_666 napisał(a):HELP jaki jest powód takiego stanu rzeczy?
Sprawdź działanie krańcówki w drzwiach – czy podaje sygnał masy ( powinno zapalić się światło na podsufitce ) – to przecież krańcówka wyzwala oświetlenie stacyjki.
- Od: 30 sty 2005, 12:07
- Auto: Xedos CA KF i Pastuch B3 :)
chudy napisał(a):Sprawdź działanie krańcówki w drzwiach – czy podaje sygnał masy ( powinno zapalić się światło na podsufitce ) – to przecież krańcówka wyzwala oświetlenie stacyjki.
Światło na podsufitce zapala się bez żadnych problemów
Nareszcie się udało 
- Od: 19 lut 2009, 01:23
- Auto: Mazda 323F 1.6i 16V BG Gaz 92r
Strona 1 z 1