Ostatnio rozbierałem moja ślicznotkę aby dostać sie do anteny i popsułem większość kołeczków które mocują plastiki w bagażniku. Pytałem o nie w rożnych sklepach motoryzacyjnych jednak bezskutecznie.
czy ktoś wie gdzie to ustrojstwo kupić blisko mnie
Bielsko -Biała, Pszczyna.
kołeczki do plastików
Strona 1 z 1
Ja dopasowałem takie kołeczki u siebie w mieście w sklepie z częściami do Daewoo, żuk itp.
Nie musi być identyczny, ważne żeby tylko średnica pasowała i żeby trzymał, najlepiej weź ze sobą jeden na przymiarkę

Nie musi być identyczny, ważne żeby tylko średnica pasowała i żeby trzymał, najlepiej weź ze sobą jeden na przymiarkę
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
Poszukaj w na Allegro często są różnego typu, albo na google wpisz kiedyś szukałem do swojej i znalazłem sporo różnych sklepów z dużym asortymentem tego typu, ale oczywiście zapomniałem dodac do zakładek 

..::Boost::..
Były GD 2.2i GLX Ultra 91r., GW 2,0 Diesel po FL silver 01r.,GY 2.0 Diesel po FL 07r. (black)
Są GW 2.0 Diesel po FL black devil (JMZGW...666) 01r. & GY 2.0 Diesel po FL 07r. (strato blue)
Będą... Mazdy oczywiście :)
>>>Mazda or Nothing<<<
Były GD 2.2i GLX Ultra 91r., GW 2,0 Diesel po FL silver 01r.,GY 2.0 Diesel po FL 07r. (black)
Są GW 2.0 Diesel po FL black devil (JMZGW...666) 01r. & GY 2.0 Diesel po FL 07r. (strato blue)
Będą... Mazdy oczywiście :)
>>>Mazda or Nothing<<<
- Od: 6 kwi 2005, 18:09
- Auto: GY 2.0 MZR-CD 143/174KM po FL 07r.
Jak ostatnio byłemm w InterCars to widziałem wielkie plansze z namalowanymi śróbkami i kołeczkami (łącznie z indeksami) osobną do japonczyków, niemieckich i francuzów. Skoro je mają to napewno można kupić u nich te wszystkie kołeczki i śróbki
davnes jak masz u siebie InterCars to sprawdz.
Pozdrawiam
davnes jak masz u siebie InterCars to sprawdz.
Pozdrawiam
byłem w intercarsie i wołaja za 10 sztuk czyli opakowanie 16zł -chore!!!a za troszke wieksze za 5szt 32 zł oczywiście trzeba czekac az sprowadzą.
znalazłem taka tablice która jest powieszona w intercarsie odnosnie kołeczków i innych duperel-napewno sie przyda(mozna by to gdZies podpiąc)
kliknij a zdjecie otworzy sie w pełnym rozmiarze

znalazłem taka tablice która jest powieszona w intercarsie odnosnie kołeczków i innych duperel-napewno sie przyda(mozna by to gdZies podpiąc)
kliknij a zdjecie otworzy sie w pełnym rozmiarze

TriCeratops 2.0 142 km
- Od: 30 maja 2013, 18:24
- Auto: była 323 f BA 1,8 BP
teraz TRICERATOPS 2.0 142 km benzynka
No właśnie ja też z początku byłem w intercarsie i napotkałem taki sam problem jak davnes, na szczęście potem trochę poszukałem i trafiłem do jak już pisałem Części Daewoo Żuk itd. i dobrałem bez problemu na sztuki 
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
na www.ramix.pl maja kołeczki do roznych aut
- Od: 12 paź 2007, 17:38
- Auto: 323F BA 1.8 16v DOHC 1995
Toyota Celica VII – 2ZZ-GE – 2001
A ja w zwyczajnym motoryzacyjnym płaciłem 0,5 zł za sztukę (50 groszy). Do wyboru kształty i średnice.
Po co sobie utrudniać życie?
Suwmiarka w łapę – zmierz otwór i do sklepu a nie takie pierdoły przez neta zamawiać
Po co sobie utrudniać życie?
Suwmiarka w łapę – zmierz otwór i do sklepu a nie takie pierdoły przez neta zamawiać

Dokładnie! Zwykły sklep motoryzacyjny i na pewno znajdziesz odpowiednie kołeczki!
Ja kupowałem jakiś czas temu i za jakieś 40 sztuk w różnych rozmiarach i kolorach (nie chciało mi się sprawdzać jakie będą pasować) zapłaciłem jakieś 7-8 złoty.
1,6 zł za sztukę to lekka przesada, nie wspominając o 4 zł za sztukę!
Ja kupowałem jakiś czas temu i za jakieś 40 sztuk w różnych rozmiarach i kolorach (nie chciało mi się sprawdzać jakie będą pasować) zapłaciłem jakieś 7-8 złoty.
1,6 zł za sztukę to lekka przesada, nie wspominając o 4 zł za sztukę!
Opel Corsa 1.4 –> VW Golf 1.8 –> Polonez Caro 1.5 –> MAZDA 626 2.0 
- Od: 10 sie 2007, 18:38
- Auto: 626 2.0 GC
Strona 1 z 1