deska rozdzielcza jak zdjąć?
Strona 1 z 1
jak w temacie juz drugi załozyłem taki sam w dziale tuning bo bardzo potrzebuje szybko pomocy a nikt tam nie odpisuje:(
Ostatnio edytowano 5 lut 2008, 09:14 przez grodek, łącznie edytowano 1 raz
czerwone jest szybsze/Z5 nie jest taki zły ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 4 paź 2007, 15:32
- Auto: Mazda 323c 1996r 1.5 DOHC
witam.
kolega darecki 323 opisał ten proces do modelu F,ale podejrzewam
ze w naszych modelach bedzie tak samo . oto adres
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?p=688277
kolega darecki 323 opisał ten proces do modelu F,ale podejrzewam
ze w naszych modelach bedzie tak samo . oto adres
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?p=688277
- Od: 30 paź 2007, 18:52
- Auto: mazda 323 c 1,5 16V Z5 1996r
Witam niestety nie jest tak samo terz tak myslałem ale jak zaczołem grzebac to okazało sie ze jest inaczej i nie moge sobie poradzic wszedzie gdzie szukałem jest opisane tylko jak zrobic to w 323 F a w C nie ma
no i mam na pół rozkręcona mazde i teraz ani nie moge złozyc tego tak jak było bo jakies spinki mi sapdły z deski i nie trzyma sie kupy a załozyc ich nie moge dopoki nie zdjeme do konca a juz sie rusza ale cos gdzies trzyma juz mam łapki pocharatane i brak mi pomysów gdzie to sie trzyma:(
czerwone jest szybsze/Z5 nie jest taki zły ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
grodek napisał(a):no i mam na pół rozkręcona mazde
od kilku dni sam zamierzam rozebrac u siebie deske ,ale widze ze nie jest to takie proste. wiec jesli uda Ci sie to rozebrac i poskładac w jedna całosc to pisz-napewno skorzystam z Twoich rad.
pozdrawiami zycze wytrwałosci
- Od: 30 paź 2007, 18:52
- Auto: mazda 323 c 1,5 16V Z5 1996r
ok z chęcia pomoge jak sam do tego dojde chyba ze ktoś powie mi jak to zrobic bedzie o niebo łatwiej jesli ktos juz to rozbierał a napewno sa takie osoby na forum to prosze o pomoc.
Nic prostszego. Zaczynasz od tunelu środkowego najpierw obudowa z ręcznego potem z lewarka zmiany biegów i tak po kolei Az do skutku.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- Od: 3 paź 2005, 17:44
- Auto: Mazda 626 (GE) 2.0 FS 93r
to spoko zaczołem nie od tej strony:P wydawało mi sie ze uda mi sie to zrobić bez rozbierania tego plastiku z recznego i lewarka skrzyni jutro pokombinuje dzieki:] chyba ze ktos zna jeszcze jakieś łatwiejszy sposob?
grodek popraw temat na zgodny z regulaminem.
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Dzieki juz sobie poradziłem trzeba by to dodac do fotorelacji bo musiałem sie naszukać a wzorcowac sie na wersji F nie ma co bo ja tak chciałem i jednak jest inaczej.
A wiecie gdzie mona kupic takie spinki metalowe? co własnie trzymaja deske? bo u mnie juz ktos zdejmowal to wczesniej i nie ma sporej cześci spinek
A wiecie gdzie mona kupic takie spinki metalowe? co własnie trzymaja deske? bo u mnie juz ktos zdejmowal to wczesniej i nie ma sporej cześci spinek
Strona 1 z 1