Witam!
Nie działa u mnie podświetlenie tablicy rejestracyjnej. Żarówki nowe, bezpieczniki sprawdzone a mimo to nie działają. Ktoś zna może przyczyne?
Pzdr
Podświetlenie tablicy rejestracyjnej nie działa
Strona 1 z 1
Mi kiedys nie działało, jak mi lakiernik malował tylny zderzak i go zdejmował. Zapomniał spiąć kostki. Także prześledź może przewody
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Kornelio popraw temat na zgodny z regulaminem.
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
sprawdź czy prawka żarówki (to miejsce w które "wkręcasz" żarówke nie jest zaśniedziałe lekko przeczyścić odrapać nalot odrobina WD40 nie zaszkodzi na pewno
- Od: 30 gru 2007, 20:47
- Auto: MX3 1.6 SOHC 88KM 93r.gaz sekw
Po zdjeciu tylnej czesci osłony bagarznika widac kable od podświetlenia tablicy rejestracyjnej – niepamietam juz czy kostki są po stronie wnętrza czy pomiedzy zderzakiem i pasem tylnym. sprawdz czy jest prad w tych kostkach – jeśli niema to szukaj dalaj, a jeśli Ci sie nie chce to podepnij się pod którąś lampę i poprowadź nowe kable do oświetlenia tablicy rejestracyjnej
- Od: 7 sie 2008, 11:39
- Auto: Mazda 323F BA '96 1,5 STAG
Strona 1 z 1