Problem z ustawieniem regulacji prędkości wycieraczek

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez g_a_c_e_k » 18 paź 2007, 14:16

Witam,

może to trochę głupio zabrzmi, ale nurtuje mnie jedna kwestia dotycząca pracy wycieraczek w mojej madzi. Na manetce mam 4 stany OFF, INT, 1, 2 i problem polega na tym iż nie wiem jak regulować prędkością pracy wycieraczek w trybie INT (interwał). Czy jest w ogóle taka opcja czy może mam manetki z jakiejś innej madzi która ową funkcje posiada?

Pozdrawiam,
Gacek
"Człowiek uczy się całe życie..."
Początkujący

Od: 22 cze 2006, 03:44
Auto: 323P 2.0D '97

Postprzez bajer0 » 18 paź 2007, 14:30

jest to jako opcja. musisz miec pokretelko na tej galce ze spora iloscia podzialek i to bedzie to. taki jakby obracany pierscien na manetce.
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Forumowicz

Od: 26 sie 2004, 13:11
Auto: 626 GF FS `98

Postprzez g_a_c_e_k » 18 paź 2007, 14:47

Czyli jednak nie mam tej opcji u mnie. Mam pierścień na manetce, ale nie obraca się ani nie ma na nim żadnych nacięć :(

Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam,
Gacek
"Człowiek uczy się całe życie..."
Początkujący

Od: 22 cze 2006, 03:44
Auto: 323P 2.0D '97