Noi zrobiłem. Oczywiście nie obeszło się bez strat :/, już na początku pociągnąłem za mocno (albo zatrzask się zamocno zatrzasnął

)i urwałem dwa zatrzaski – później skleiłem ale czy to wytrzyma

. następnie pomordowałem się z wyjęciem anteny ( nie schowała mi się do końca i zawadzała mi o blachę, ale w końcu jakoś wyciągnąłem. W antenie złamała mi się prowadnica anteny(plastik z ząbkami), próbowałem kleić, i obwiązać taśmą izolacyjną ale kicha, noi kupiłem takie małe rury termokurczliwe i luksik

zobaczymy tylko na jak długo. Ale powiem Wam jedno kupiłem Madzie w kwietniu była ponoć sprowadzona pare dni wcześniej, a po ściągnięciu plastikowego boczku ZONK

znalazłem polską gazetę z 06.2006r :/, ciekawe. Jak ją kupowałem wszystko było dobrze, czysty ale nie dokońca, lakier ładny bez rdzy i wgnieceń ale widać że nie super nowy bo miał pare mini rysek, przez pierwszy miesiąc nie brał wogóle oleju, a teraz bierze ok 0,3 – 0,4 na 1000km, zaczęły mi korodować drzwi przy otworach dla deszczówki – wymalowałem farbą bitumiczną dolny pasek oczywiście tylko od wewnątrz więc wogóle teogo nie widać

ale czy pomoże, naprawiłem ogrzewanie szyby tylnej ponieważ nie wiem jakim sposobem poprzedni właściciel wytarł linie na szybie 7 pasków i to na odległościach do 5cm, Do zrobienia mam jeszcze felgi na zimę bo dość skorodowane są :/ ale sprytnie nałożone są nowe kołpaki i nic nie widać a ja nie zwróciłem na to uwagi jak kupowałem. Urwał mi się uhwyt od tłumika i musze dospawać :/, pod maską na karoserii u dołu pokazały się ogniska rdzy eh – najgorsze jest to że mieszkam w bloku i nie mam własnego garażu tylko muszę czekać aż ojciec gdzieś wyjedzie, albo liczyć na dobrą pogodę. Jestem trochę podłamany zakupem, włożyłem już trochę kasy i wysiłku a tu końca nie widać co chwilę coś wyskakuje i nie mam jak się nacieszyć swoją madzią

. Dobre jest jeszcze to że kupiłem ją od gościa z Kozichgłów koło Częstochowy, który sprowadza głównie mazdy 323f i dziś znalazłem ogłoszenie w 95% podobnej treści do ogłoszenie z moją efką tylko ja miałem 70letnią babcię

, może znacie gościa i wiecie coś o nim?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3301922
Dzięki za pomoc jeszcze raz, i mam nadzieje że nadejdzie chwila że zacznę się w 100% cieszyć z autka bo narazie mam myśłi że lepiej było kupić od znajomego pewnego golfa GTD tylko że 15-letni(koszt 9 tyś), tyle że dresem nie jestem, a moim marzeniem była efka

noi mam za 12 tyś + 5 t rozrząd, akum, alarm, gaz itp.
Dobra nie zanudzam
Pozdrawiam