Czy myśleliście żeby wykonać samemu filtr przeciwpyłkowy? Np. używając od innego samochodu i jakoś go upychając?
U mnie w Madzi niestety wejście na filtr jest całe zalane plastikiem i nie jak tu:

Macie jakieś propozycje?
www.mazdaspeed.pl
dziubek napisał(a):..pokazano mi 2 rodzaje pierwszy do starszych wersji 3 elementowy i nowszy..
no_fear napisał(a):ciężko mówić nowsza/starsza wersja
bo problem polega na tym, że nie ma absolutnie żadnej reguły czy ktoś ma wersje z "łatwo wymienialnym" filtrem czy też nie
Czy ktoś ma klime, czy nie, czy rocznik `94 czy `98 – nie ma to znaczenia
Jedni mają, inni nie
poszukaj na forum to sie przekonasz
sysop9012 napisał(a):Witam,
Czy myśleliście żeby wykonać samemu filtr przeciwpyłkowy? Np. używając od innego samochodu i jakoś go upychając?
U mnie w Madzi niestety wejście na filtr jest całe zalane plastikiem i nie jak tu:
Macie jakieś propozycje?
sly1234 napisał(a):wchodzą 3 spokojnie!!! tylko trzeba je odpowiednio wkładać (kolejność jest ważna)
kbilski napisał(a):sysop9012 napisał(a):Witam,
Macie jakieś propozycje?
Witam wiem że to wałkowany temat ale jedno mnie trapi rozkręcałem to kiedyc i wyszło u mnie że nie mam tam zadnego wkładu czyli smigam bez filtra chce kupić ale wszędzie sa trzy filtry w zestawie i teraz moje pytanie : aplikuje się wszystkie trzy czy tylko jeden z nich? bo tak z tego co pamietam to jakoś tak mało miejsca tam jest ....
sly1234 napisał(a):wchodzą 3 spokojnie!!! tylko trzeba je odpowiednio wkładać (kolejność jest ważna)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości