Jeszcze mały OT: czy zdjęcia, które dodałem zostają na serwerze forum czy za jakiś czas mogą "wyparować"? Przeglądałem wiele starszych wątków i brakuje tam niestety wielu zdjęć. Czy tutaj za jakiś czas będzie tak samo?
Wyposażenie bagażnika 323F BA
Strona 1 z 1
Witam, chciałbym Was prosić o zdjęcia oryginalnego wyposażenia bagażnika w 323F BA 96 r. W załączeniu pokazuje mój bagażnik i wiem, że brakuje tam kilku elementów, po prawej stronie od koła dojazdowego jest mocowanie podnośnika ale chyba brakuje tam jakiejś plastikowej wypraski bo lewarek przelatuje przez ten otwór i nie daje się zamocować
Jeżeli możecie to proszę dajcie jakieś fotki żebym wiedział czego szukać. Brakuje mi też śruby do przykręcenia koła dojazdowego chociaż nie jest to aż tak duży problem.
Jeszcze mały OT: czy zdjęcia, które dodałem zostają na serwerze forum czy za jakiś czas mogą "wyparować"? Przeglądałem wiele starszych wątków i brakuje tam niestety wielu zdjęć. Czy tutaj za jakiś czas będzie tak samo?
przemol80 napisał(a):Jeszcze mały OT: czy zdjęcia, które dodałem zostają na serwerze forum czy za jakiś czas mogą "wyparować"? Przeglądałem wiele starszych wątków i brakuje tam niestety wielu zdjęć. Czy tutaj za jakiś czas będzie tak samo?
Zostają na serwerze – stare zdjęcia były wrzucane na zewnętrzne hostingi i dlatego wyparowały
- Od: 21 lis 2014, 00:27
- Auto: Mazda 323f BA, 1.8, '95
przemol80 napisał(a):po prawej stronie od koła dojazdowego jest mocowanie podnośnika ale chyba brakuje tam jakiejś plastikowej wypraski bo lewarek przelatuje przez ten otwór i nie daje się zamocowaćJeżeli możecie to proszę dajcie jakieś fotki żebym wiedział czego szukać. Brakuje mi też śruby do przykręcenia koła dojazdowego chociaż nie jest to aż tak duży problem.
Żadnej wypraski do lewarka Ci nie brakuje. Jest on mocowany do karoserii za pomocą śruby z motylkiem.
Tylko takie zdjęcie mam akurat pod ręką, ale jak powiększysz, to zobaczysz o co chodzi.

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/924/hpOncQ.jpg
- Od: 12 paź 2008, 22:43
- Auto: 323f BA 1.8 TURBO '96
Dzięki adamax4. Jeszcze jedno pytanko: skoro lewarek jest mocowany do karoserii to gdzie są mocowane: klucz do kół i ta korba do kręcenia podnośnika?
Jeżeli ktoś miałby jeszcze jakieś zdjęcie z oryginalnym wyposażeniem to będę wdzięczny.
Jeżeli ktoś miałby jeszcze jakieś zdjęcie z oryginalnym wyposażeniem to będę wdzięczny.
Na korbę do kręcenia podnośnika to masz takie mocowania w tym plastiku nad lewarkiem.
A miejsce na klucz jest po prostu w futerale. Z tym, że Twój klucz nie jest oryginalny.
A miejsce na klucz jest po prostu w futerale. Z tym, że Twój klucz nie jest oryginalny.
- Od: 12 paź 2008, 22:43
- Auto: 323f BA 1.8 TURBO '96
Ok. W takim razie już mi się wszystko rozjaśniło. Tak wiem, że to nie jest oryginalny klucz, oryginał leży zawinięty poniżej
Musiałem kupić coś mocniejszego bo nie dało rady odkręcić standardowym kluczem, poza tym miałem dwa rozmiary nakrętek.
Strona 1 z 1