Mianowicie jestem posiadaczem mazdy 323f Ba 1.5 '98r. Gdy kupiłem mazde miała ona zepsuty włącznik światła przeciwmgielnego tylnego zamiast niego ktoś ( prawdopodobnie handlarz) dorobił zwykły przełacznik. Po dwóch latach stwierdziłem, że trzeba coś z tym zrobić i zakupiłem orginalny włącznik do mazdy. Uszkodzony wyjąłem i co się okazało, brak wtyczki. Gościu po prostu uciął wtyczkę i podopinał do tego dorabianego 2 kable i tak to działało. Światło świeciło ale na desce po włączeniu nie oświecała się kontrolka (do czego też bardzo się przyczepił diagnosta). Mam prośbę mógłby ktoś wstawić zdjęcie samej kostki (wtyczki) z widocznymi kablami gdzie który konkretnie ma być wpięty do przełącznika orginalnego? Szukałem takiego zdjęcia ale jeśli już coś znalazłem to było to bardzo niewyraźne i nie było widać jak kable maja być podpięte. Próbowałem jakoś to podłączyć ale skończyło się to 5 spalonymi bezpiecznikami

Dołaczam zdjęcia tego dorobionego przełacznika i tego który kupiłem plus zdjęcia kabli w mojej madzi.