Naprawa nadwozia. Jakie koszty?
Strona 1 z 1
Witam! Chciałbym moje oczko w głowie zrobić na bóstwo wiec tu moje pytanie. Czy po zdjęciach moglibyście powiedzieć ile mogą mniej więcej kosztować poprawki (klepanie, malowanie i spawanie zderzaka)? Wrzucam zdjęcia aby można było dokładnie obejrzeć co i jak. Jak kupiłem Madzię to wszystkie uszczerbki na jej urodzi były, oprócz tylnego, prawego nad kola, jakiś debil zarysował i zgiął mi błotnik
. Brakuje tylko jednego zdjęcia przedniego zderzaka gdzie lakier się złuszczył i jest czarna plama o średnicy ok. 2,5cm. Z góry dziękuję za pomoc!
- Od: 24 lut 2015, 22:30
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 1998r.
Spawanie plastiku okolo 50zl... prog jesli zdrowy to mozna naprostowac a jak nie to wywalic i wstawic kawalek koszt to ok 100zl. Nadkola to od razu z miejsca mowie zeby wspawac recznie zrobione reperqturki. Szpachlowac nie ma co bo za rok bedziesz robic na nowo. Koszt za nadkola ok 120-150zl. Lakierowanie no to zalezy bo srednio od elementu biora 200-250zl za element wiec czeka cie spory wydatek 
Strona 1 z 1