Jaka żarówka w zamku i popielniczce?? Mazda 323f BA 1.5
1, 2
Witam jak w temacie. Potrzebuję symbol żarówek występujących w zamku i popielniczce. Wiem że są bardzo małe ale nie znam symbolu.
Jeśli ktoś zna to proszę o pomoc!
Jeśli ktoś zna to proszę o pomoc!
- Od: 28 maja 2011, 11:56
- Auto: poszukiwana Madzia 6

Mazda 323F(BA) 1.5 16v –> -Z5 –> BP –> LPG
Chcesz pomóc kliknij tutaj http://www.pajacyk.pl/
Chcesz pomóc kliknij tutaj http://www.pajacyk.pl/
Dzięki wielkie. Szkoda tylko że uwalone mam kable w zamku i będe musiał się męczyć z lutowaniem tego. Oryginalnie to tam pewnie jakaś oprawka była ....
O jakim zamku mówisz? Masz na myśli stacyjke?

Zamek to zamek. Mam na myśli podświetlenie dziurki na klucz w zamku kierowcy
Znając życie też takie powinieneś mieć ale pewnie żarówka poszła się paść a ja sobie chciałem ostatnio wymontować i ujebałem kable i nie wiem jak to zamontować
Właśnie u mnie też nie świeci i nie wiem czy nie mam tego bajeru czy po prostu spalona zaróweczka. Rozebrałem boczek i nie widzę tam nic. Chociaż kiepsko tam z miejscem. Jest jakiś łatwy sposób, żeby to sprawdzić. Ktoś mógłby jakieś zdjęcie cykąć żebym widział gdzie ta żaróweczka ma się znajdować?
- Od: 21 mar 2012, 15:15
- Auto: Mazda 323f 1.5l Z5 96'
Ja dopóki nie odkręciłem klamki nie widzialem tam żadnego miejsca na żarówę i samej żarówki dopiero jak ją miałem w ręce to widziałem gdzie jest. Zabawy z demontarzem klamki jest troche i trzeba uważać ale wszystko do zrobienia jak masz śrubokręt i klucz 10 
z tego co rozbierałem panel to nie znalazłem przy zapalniczce żadnych kabli i miejsca na żarówkę. a co do popielniczki to jak łapę wsadzisz do środka to na górze powinieneś wyczuc miejsce na żarówkę a może i nawet spaloną żarówke
kzktkn napisał(a):O to moze wiecie czy podswietlane bylo tez gniazdo zapalniczki?
Nie
-
Lantis 89
a rozbierałeś to i wiesz jak wygląda??
Gniazdo zapalniki wiem doskonale jak wygląda,nie ma tam żadnej żarówki jedynie może być blask z żarówki popielniczki.
-
Lantis 89
Kolega się pytał czy jest podświetlane gniazdo zapalniczki. Tak jest podświetlane – u mnie się świeci. Czy jest tam inna żarówka, czy może świeci to od popielniczki tego już nie wiem. Grunt, że świeci.
Rozbierałem to ale nie pamiętam. Przy okazji u siebie znalazłem jeszcze jedną złączkę nie podłączoną do niczego z niebieskim kabelkiem. Może być jeszcze różnica w lift i przedlift ale to już gdybam tylko.
Rozbierałem to ale nie pamiętam. Przy okazji u siebie znalazłem jeszcze jedną złączkę nie podłączoną do niczego z niebieskim kabelkiem. Może być jeszcze różnica w lift i przedlift ale to już gdybam tylko.
- Od: 21 mar 2012, 15:15
- Auto: Mazda 323f 1.5l Z5 96'
1, 2