minus możesz też wziąć z tej kostki (masa – pin 8 ).
co to opisów kostki ISO spotkałem się na internecie z wieloma błednymi informacjami. ludzie mylą pin 4 z 7 . Jeśli opis złącz, który podałeś jest poprawny- podświetlenie schowka bedzie działać jedynie wtedy, kiedy kluczyk jest w stacyjce..i jest przekręcony do pozycji ACC- (włączone radio ). Jeśli natomiast to co przed chwila znalazlem na necie jest prawidłowe – podswietlenie bedzie działało równiez bez kluczyka

ogolnie informacji z internecie nie zawsze mozna ufac, ludzie są omylni. jednak w Twoim przypadku ta niewiedza na szczeście jest niegroźna

i na pinie 4 i na 7 masz + 12v. Różnica jest jedynie taka, ze na jednym jest cały czas (podtrzymanie pamięci) a na drugim tylko jak kluczyk przekrecony (zasilanie radia, końcówki mocy itp ).
podłącz minus, zaizoluj go. wyciągnij kluczyk ze stacyjki. a nastepnie przyłóż kabel do złącza 4 a potem do 7. tylko na jednym bedzie sie schowek palil ( nie zapomij otworzyc schowka przed tym:D ).
napisałem, zebyś wyciągnal kluczyk, bo z kluczykiem napięcie bedzie na obu pinach, wiec nie rozróznisz
tak w ogóle zrobilem fote, jak to u mnie wygląda