Zamarzajace szyby

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez Robo » 1 mar 2005, 21:16

Majes jak tylko zrobi się cieplej i ręce nie będą tak marzły to zajmij się tym problemem. Przeczyść nagrzewnice dopóki jest jescze jakiś przepływ przez nią bo jak się zaczopuje to dopiero będzie problem. Ostatnio było kilka tematów poświęconych właśnie zbyt słabym ogrzewaniem. Także powodzenia i mam nadzieje, że jakoś poradzisz sobie z tym fantem.

Pozdrawiam. :)
MAZDA ... To jest naprawdę ważne.
Forumowicz

Od: 20 sie 2004, 08:40
Auto: 323F & 350Z

Postprzez Adaś » 1 mar 2005, 22:15

mi tez w niedziele zamarzly od wewnatrz i niestety musialem z roboty na partyzanta niczym w czolgu wracac z 10cm luka ;) z roboty do domu mam 10km i pomimo ze silnik sie rozgrzal a ogrzewanie chodzilo na maxa na szybe to i tak sie cala nie rozmrozila :| dobrze ze sloneczko bylo w poniedzialek i nie mialem juz z rana tego problemu
Forumowicz

Od: 8 paź 2004, 16:11
Auto: 323F BA Japan Muscle V6

Postprzez majes » 1 mar 2005, 22:50

wiem wiem.szukalem w archiwum, zebralem wszystkie potrzebne informacje tylko nie da rady tego zrobic przed blokiem.
Jak kogos prosze zeby mi pomogl to po 3 min radza zebym pojechal do mechanika.
A tak z ciekawosci ile za to by wzial mechanik tak mniej wiecej?????
---------------------------------------
MX-3 V6
RX-7 III :P ;)
Forumowicz

Od: 7 lip 2004, 16:17
Auto: Mazda MX-3 1.8 V6 '92

Postprzez Anade » 2 mar 2005, 13:08

No ja naszczęście z ogrzewaniem nie mam kłopotu i całkiem dobrze grzeje. A szyby dzisija też iałem zamarznięte od środka ale może to dlatego że autoko było myte i się nagromadziła wilgoć.

pozdrawiam :)
Anade :)
Forumowicz

Od: 28 lut 2005, 14:48
Auto: 323f BA 1.5 Z5 r. 95