halogeny/dzienne brak róznicy w mgle

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez grabu122 » 18 lis 2009, 19:18

Adaś napisał(a):Główną funkcja halogenów w BA jest poprawa wyglądu samochodu

:D :D :D
Jakby nie te fabryczne halogeny to chyba bym nie kupił akurat tej 323C <jelen> hahaha , bo wszystkie inne jakie oglądałem przed zakupem miały paskudne zaślepki :P :P :P
Też spodziewałem się większej skuteczność we mgle :] no cóż....
Tą kontrolkę można zdzierżyć, ale już ta od tylnego światła przeciwmgłowego to przegięcie :D przynajmniej przez to może użytkownicy BA nie nadużywają tego światła. <diabełek> <diabełek> <diabełek>
Forumowicz

Od: 28 paź 2008, 20:29

Postprzez Adaś » 18 lis 2009, 19:35

grabu122 napisał(a):Tą kontrolkę można zdzierżyć, ale już ta od tylnego światła przeciwmgłowego to przegięcie zeby przynajmniej przez to może użytkownicy BA nie nadużywają tego światła. diabelek diabelek diabelek

Może dlatego ta kontrolka o przeciwmgielnych tak daje po oczach żeby ich nie używać, bo i tak nic nie dają <lol>
Forumowicz

Od: 8 paź 2004, 16:11
Auto: 323F BA Japan Muscle V6

Postprzez yezyk07 » 18 kwi 2010, 14:04

Jak pisał któryś kolega powyżej to rolą halogenów jest właśnie to, żeby inni ciebie lepiej widzieli we mgle a nie żeby tobie super doświetlały drogę. Też wcześniej myślałem, że te halogeny za słabo świecą ale tak właśnie mają działać, a jeżeli chcecie mieć lepsze światła przeciwmgłowe to polecam zakupić od jakiegoś innego samochodu albo soczewkowe halogeny z allegro.
Forumowicz

Od: 18 wrz 2009, 11:24
Auto: 323F BA ZXi SE KL-ZE
323F BA Z5
Jaguar X-Type również V6
323F BA KF na części