Świeżo upieczony a już szalejeAdaś napisał(a):nie ten dzial
Przyciemnianie tylnych lamp w 323F BA 96 – BRAK FOTEK
Sczerze... to średnio mi się podoba ogólnie przyciemnianie lamp. Mam skojarzenia z czasami, kiedy kwintesencją tuningu były takie lampy i karbonowa naklejka na wlewie paliwa,widziane najczęściej na Golfach i Kadettach

ArtX mi np nie chodzi o przyciemnienie lamp,bo to juz dawno niemodne a pi co sobie je niszczyc.Kolega zakladajacy watek wstawil fajne fotki eksponujace tylna blende po malych przerobkach w paintshopie.Jest to stary odkopany przezemnie temat aby poznac opinie na temat przemalowania tylnej blendy.Ja mam zielona Madzke i chce na zielono.Czekam na jakies opinie.Bo widzialem kiedys Madzke na allegro z blenda w takim kolorze i mi sie to podobalo a zostalo troche sprayu po lusterkach 
- Od: 5 sty 2007, 18:46
- Auto: Było : Punto I Prelude II gen Audi 200 5000s , 323F BA , E46 .
Jest : Punto II , Bravo II 1.4 Turbo :)
Sps-snipers,ja bym polakierował
Masz ładny podwójny wydech,odpowiednie koła, taka blenda ładnie by pasowała.Ja wiem na pewno, że u siebie to polakieruję
Masz tutaj małe know how jak to zrobić http://www.club323f.com/ba/guides/refle ... lector.php .
Chyba,sobie ze mnie jajka robisz 
AbatinXS
Świetny pomysł – sam bym coś takiego zrobił
Foto nr. 2 z lampami lexus jest super. Do tych lamp jeszcze założyłbym luxeony i wtedy byłoby git.
Ciekawy jestem tylko jak się ściąga tę blendę do malowania i czy farba będzie się trzymać?
Farciarz „Najszybsza 323F 1.5 na tym forum...hehe” – nie ścigałeś się jeszcze z moim Z5
Świetny pomysł – sam bym coś takiego zrobił
Ciekawy jestem tylko jak się ściąga tę blendę do malowania i czy farba będzie się trzymać?
Farciarz „Najszybsza 323F 1.5 na tym forum...hehe” – nie ścigałeś się jeszcze z moim Z5
Piotreq fotorelację jak się to demontuję masz w moim poprzednim poście,maluje się dobrze, zmatowić, podkład do plastików, kolor, lakier bezbarwny. Chyba też to zrobię przy okazji lakierowania lusterek.Pioteq25 napisał(a):Ciekawy jestem tylko jak się ściąga tę blendę do malowania i czy farba będzie się trzymać?
Widzi mi się to , super efekt.Teraz ta blenda wygląda jak spójna całość do lexus blackAkar.Zaephyr napisał(a): połączenie Lexus Black + czarna blenda

Zgadzam sie z przed mówcą naprawde fajne zestawienie jeszcze takiego nie widzialem i naprawde Superr to wyglada
jedno co to moze przeciw mgielne udalo by cie sie przemontowac w taki sam "odcien lampy" jak wsteczne swiatlo to juz by było kozak 

Mazda 6 User :)
- Od: 18 wrz 2007, 21:32
- Auto: Mazda 6
Ciekawe to jest naprawde.Tylko ze lampy ala lexus kosztuja ok.600 zl.Wiec w najblizszym czasie przemaluje sobie tylko blende a lexusy poczekaja.A propos;do plastiku niekonieczny jest podklad.Mowie tu o blendzie i lusterkach 
Od czasu do czasu pojawiają się na Allegro za 450 złsps-snipers napisał(a):Ciekawe to jest naprawde.Tylko ze lampy ala lexus kosztuja ok.600 zl.
Wersja angielska i po sprawieMr.M napisał(a):jedno co to moze przeciw mgielne udalo by cie sie przemontowac w taki sam "odcien lampy" jak wsteczne swiatlo
Mnie się ten tył widzi ale nie dodałem jeszcze jednego: osobiście pmalowałbym blendę na schwarz-matt, czyli na matowy czarny
Wydaje mi się że plastik wypełniający te czarne lexusy też jest chropowaty więc powinno bardziej pasować niż zwykła czarna farba
Ciekaw tylko jestem jaki to kosz
Ciekaw tylko jestem jaki to kosz
odnosnie blendy to ta mi sie podoba:
http://www.club323f.com/ba/cars/dj_alle ... lleyne.php
niby zwykla ale ma bialy klosz swiatla przeciwmgielnego
http://www.club323f.com/ba/cars/dj_alle ... lleyne.php
niby zwykla ale ma bialy klosz swiatla przeciwmgielnego
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
To nie blenda ma biały klosz. Lampy od światła przeciwmgielniego i wstecznego nie stanowią jednego elementu blendy. Wystarczy dokupić klosz od wstecznego z wersji angielskiej i zamienić go z dotychczasowym przeciwmgielnym.marcinkosky napisał(a):niby zwykla ale ma bialy klosz swiatla przeciwmgielnego
ArtX napisał(a):To nie blenda ma biały klosz
wiem i nie zmienia to faktu ze ladnie wyglada. tak inaczej
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2